Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákup z eBay/Amazonu

Od: hoboken odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, prosím vás, chtěl bych se zeptat, nákupy mimo EU jsou pořád stejné?

Čiže do hodnoty 150 EUR se platí DPH 21 procent? Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud je mi znamo, tak se nic nezmnenilo.

hoboken
hodnocení

Dobře, díky

aliexpress
hodnocení

0x

Nějak propletené DPH se platí od hodnoty 22 Euro to jest cena zboží a dopravy, případně pojištění

Od 150 Euro se platí clo

hoboken
hodnocení

Vžyť to píšu, 22 - 150 EUR dph, o cle jsem nemluvil... co mám prosím vás popletené?

aliexpress

Nejsem slepej. Žádné 22 nevidím a za 200 Euro se DPH platí taky. Nauč se vyjadřovat

doplněno 15.09.16 18:21:

Už toho nech. Začínáš být k smíchu. DPH se platí od 22 Euro výše a nikoliv do 150 Euro. Pokud chceš stvárnit jinou myšlenku, tak bys musel napsat do hodnoty 150 Euro se platí DPH a neplatí se clo.

hoboken
hodnocení

* do hodnoty 150 EUR se platí DPH * , nevím co je na tom k nepochopení, do 22 EUR je nakupující od DPH osvobozený roky.. jen hodnota * do * se hodně měnila, proto se ptám, chil out...

hoboken
hodnocení

Samozřejmě že platí, od 22 EUR se DPH platí, klidně i do milionové hodnoty, Clo je od 150 EUR

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]