Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna autoškoly (z automatu na manuál)

Od: fauve odpovědí: 2 změna:

Zdravím, dnes jsem se přihlásil do autoškoly. Odevzdal jsem jen přihlášku a zdravotní posudek a mám za sebou první hodinu teorie. Peníze jsem ještě nedával. Nicméně jsem se rozhodl že bych přešel do autoškoly v místě svého bydliště abych ušetřil čas. Sice nebudu jezdit ve velkým městě a do Brna se za celej kurz dostanu asi dvakrát (přesně nevím) ale je to pohodlný protože mě instruktor vyloží a naloží před barákem.

Ale. Potřebuju se zbavit mindráku ze řazení. Zkoušel jsem to na našem autě, špatně se řadilo, tuhá spojka. Nešlo mi to. Tak jsem se přihlásil na B-automat a proto si i vybral autoškolu v Brně. Teď si zase říkám WTF dají to skoro všichni, tak to dám taky. Jako auto v budoucnu si chci koupit určitě automat, ale zase dělat autoškolu na automatu mi nepříjde dobrý. Borec u nás má Yetiho a Roomstra.

Btw. rozjezdy mám celkem natrénovaný a řekl bych že na začátečníka to není uplně marný. Akorát možná trochu dýl stojím na spojce než by bylo třeba, tohle už by mi musel napomenou instruktor. Ale i když to dělám dobře, jsem strašně nervozní a strašně přemýšlím jak ty nohy používat i když to vím.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No a s čím chceš poradit? Tuto otázku jsi sem už jednou psal (pokud jsi to teda byl ty, ale všechno tomu nasvědčuje) a všichni ti radili manuál. Neposlechl jsi a teď to sem píšeš zase.

fauve
hodnocení

Spíš chci tentokrát vědět jak postupovat při přechodu na jinou autoškolu. Protoze peníze jsem zadne nedal tak teoreticky si mužů nechat vrátit lékařský posudek a ende.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]