Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dnes jsem se přihlásil do autoškoly. Odevzdal jsem jen přihlášku a zdravotní posudek a mám za sebou první hodinu teorie. Peníze jsem ještě nedával. Nicméně jsem se rozhodl že bych přešel do autoškoly v místě svého bydliště abych ušetřil čas. Sice nebudu jezdit ve velkým městě a do Brna se za celej kurz dostanu asi dvakrát (přesně nevím) ale je to pohodlný protože mě instruktor vyloží a naloží před barákem.
Ale. Potřebuju se zbavit mindráku ze řazení. Zkoušel jsem to na našem autě, špatně se řadilo, tuhá spojka. Nešlo mi to. Tak jsem se přihlásil na B-automat a proto si i vybral autoškolu v Brně. Teď si zase říkám WTF dají to skoro všichni, tak to dám taky. Jako auto v budoucnu si chci koupit určitě automat, ale zase dělat autoškolu na automatu mi nepříjde dobrý. Borec u nás má Yetiho a Roomstra.
Btw. rozjezdy mám celkem natrénovaný a řekl bych že na začátečníka to není uplně marný. Akorát možná trochu dýl stojím na spojce než by bylo třeba, tohle už by mi musel napomenou instruktor. Ale i když to dělám dobře, jsem strašně nervozní a strašně přemýšlím jak ty nohy používat i když to vím.
No a s čím chceš poradit? Tuto otázku jsi sem už jednou psal (pokud jsi to teda byl ty, ale všechno tomu nasvědčuje) a všichni ti radili manuál. Neposlechl jsi a teď to sem píšeš zase.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.