Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mně se dnes chce pořád brblat

Od: nika90210 odpovědí: 10 změna:

Hezké odpoledne,

poslední dobou se toho na naši rodinu nahrnulo trošku víc, než je zdrávo ( naštěstí žádné úplně zásadní tragédie ) a já mám takovou divnou náladu. Všechno mě štve, na všechno se mi chce stěžovat, na všem hledám něco špatného. A tím vlastně štvu i sama sebe... :) Nutím se do pozitivního myšlení, ale nepotěší mně už ani nějaká vtipná scénka na youtube anebo něco, co mě rozesmálo. Ono to přejde, ale chci se zeptat, jestli tenhle stav znáte a co proti němu děláte? Když už nepomáhá ani komedie, písničky, dobré jídlo atd. Depresi nemám, jenom mrzoutím :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Na mne působí hudba.

Nepomáhají-li Vám písničky, zkuste jiný žánr.

cinematic*
hodnocení

0x

Kdybych takový stav řešil, šel bych dělat něco užitečného. Práce pomáhá na spoustu podobných neduhů. ;)

doplněno 14.09.16 18:33:

Mno jak říkám, pasivním přístupem bych to neřešil, leda snad jít to zaspat, to taky pomáhá. A co si dát něco dobrého? K jídlu...pití... někomu zavolat, někam zajít, je krásný letní večer... naložit se do vany... udělat si něčím radost.. jéé toho by bylo... nic, du zalít zahrádku a pak hrdlo.. ať tady jen tak nebrblám *smich*

nika90210
hodnocení

To dělám od rána;) teď jsem si teprve sedla... a řekla si, že si konečně třeba pustím nějaký veselý film... a nic :)

Musí vás něco opravdu zaujmout ,co vás toho zbaví..

xy
hodnocení

0x

Stává se mi to . Komedie, veselé scénky mi v takové chvíli nezabírají Když můžu, tak zkouším osvědčené knihy, anebo si pustím některý z oblíbených pořadů Pod lampou , nějaký, kde se hosté zabývají v diskusi něčím z fyziky a tím většinou brzy odpoutám pozornost jiným směrem.

hodnocení

0x

Znám, také mívám, ubiju ho prací :-D nic jiného mi nepomáhá.

72mona3*
hodnocení

0x
Znám. Mám. Dnes. Pracuji. Nepomáhá to. Naopak.
Pomůže až aktivní psík a pak spánek. M.

culdabulda1*
hodnocení

0x

- pokud to není žádná zásadní tragedie, jak říkáte, tak bych asi rezignovala a čekala, až to přejde. Taky je dobrý luštit křížovky - ale ne ty velké, jednoduché - ale ty trošku složitější např. ve čtrnáctidenníku Křížovka apod.

hodnocení

0x

Je prokázáno, že tělesná aktivita jako je třeba sport nebo sex, vyvolává tvorbu hormonu štěstí. No a když ne sport a sex, tak práce. Ne hlavou, ale fyzická práce. Na tom jsme se skoro všichni shodli. cs.wikipedia.org/... Také čokoláda to umí.

Mně se dnes chce pořád brblat

iveta*
hodnocení

0x

Já takové chvíle zažívám poslední dobou často.Nejvíc mi pomůže vypovídat se někomu,kdo mě vyslechne.Někdy to zaspím,i cíleně s pomocí tabletky,klidně ve dne.Taky mi pomáhá třezalka,to je malý zázrak.Ale pokud je to stav dočasný,nebránila bych se tomu a tzv.bych si to odžila.Každá emoce má svůj význam.Pokud netrvá příliš dlouho.:(A nebo to samo odezní,až pomine příčina.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]