Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz, zda jako neregi mohu nějakým bodem vyjádřit poradcům díky?
Dříve jsem četla, že se body načítají na nějaké drobné dárky. Nejsem ovšem tak znalá zdejších poměrů a nikde jsem nenašla ikonu na vyjádření.
Omlouvám se, možná trapný dotaz.
Jako neregistrovaná můžete děkovat pouze ve Vašich otázkách. S těmi dárky to zase tak horké není, ale za určitý počet ohodnocených odpovědí můžete dostat tričko nebo samolepku na auto. Ovšem to není důvod, proč to děláme
Pokud se tu plánujete vyskytovat častěji, můžu doporučit registraci
Děkuji Vám za odpověď. Bylo mně jasné, že dárky jsou spíš drobné pozornosti. Taky jsem toho názoru, že všichni poradci to nedělají v honbě "za ziskem". Ráda a už nějaký rok chodím na poradnu číst poučení a rady, jsou tu velmi znalí lidé. Upřímně řečeno považuji si jich. O registraci jsem kdysi uvažovala, ale nejsem tak znalá, netuším jak moc bych byla platná v radách. Mně šlo spíš o to ocenění za dobrou radu.Přestože se např. ptal někdo jiný, rada pomohla i mě.
Snad jen vyjádření názoru ve Volné diskuzi apod. Tak nevím, ještě podumám.
Mikihans i Bene , děkuji Vám za vysvětlení.
Dobrý den, myslím, že i jako neregistrovaná osoba můžete ve svých založených otázkách bodově hodnotit - ovšem, to by musel být dotaz v jiné rubrice, než je Volná diskuze a Vzkazy, přání a stížnosti (tam hodnotit = bodovat nelze). Zdravím!
evisk - nemáte zač. A nedumejte dlouho, protože potřeba je každá hlava a člověk, který se umí i hezky-česky vyjádřit (a Vy to umíte). Já kupuji trička u Vietnamců, tak ani to z poradny nemám.
To by mně můj prodejce trišek neodpustil .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.