Nejste přihlášen/a.
Přišlo mi divné, že jsou příliš zvědaví na mé osobní údaje. Nabízejí-li pouze nalezení nejlevnějšího pojištění, k čemu má být mé jméno, adresa atd.? Takže jsem začala pátrat a našla toto varování. Ipojisteni.cz, sbohem!
Díky lidem, kteří se podělí o své špatné zkušenosti, si další "drzouni" tolik netroufnou.
adresa je kvůli slevě na obce, to chtějí všechny, telefon, aby Vás mohli kontaktovat, sms,? aby asi zamezili spamy?,
ale máte možnost jiný výběr pojištovny. A hlavně nesouhlasit s cenou a jít jinam, nebo opět k te své! Páč novým zákazníkům davají větší slevy.
ja si dneska zadaval porovnani pojisteni na www.ipojisteni.cz a vse v pohode. cena byla nizsi, nez mam pojisteni nyni. mozna si to od nich vezmu. mluvil jsem i s jejich help linkou a tam vse taky v pohode. me to prijde celkem dobry.
3x jsem zkusila se pojistit přes zprostředkovatele i bez něj - bohužel jsem vždy zjistila, že opkud člověk nemá "x" aut, nedosáhne v žádném případě výraznější slevy.
Je to byznys, ale co Vám zbývá? Buď zaplatit víc a vše si řídit sám přímo s pojišťovnou, anebo s výr. slevou přes bůhvíjaké zprostředkovatele. Na iPojištění jsem právě dnes volala a zatím v pohodě, ale je mi jasné, že všichni když ptáčka lákají, pěkně mu zpívají.
Rozhodnutí je na každém, risknout zpr., anebo zaplatit víc a být klidnější. iPojištění není jistě výjimkou.
Já mám zkušenost trochu jinou: rozdíly mezi cenami téhož pojištění u různých pojišťoven jsou naprosto běžně třetinový a mezi nej- a nej- lítá víc jak zanedbatelná částka (3000,- versus 8.500,- za Feldu 1,9D). Kupodivu to, že pojišťuju třetí auto mi neušetřilo nic, naopak, strávil jsem o půl hodiny víc vysvětlováním.
Ale když jem sjednal na pojišťovně přímo, nezaplatil jsem ani o vindru navíc (kecám - teď to poslední pojistný bylo vyšší o 10,-... ale ta minulá zase levnější o nějaký nepatrný peníz).
A mám pojistku přímou bez risku, že mi zase nezavolaj.
Ale jejich reklamy se teď vyrojily na každém rohu, takže možná to zkrachovalo a někdo to koupil a nastartoval, těžko říct.
každopádně...poučení - při použití zprostředkovatelů si nenechávat akci na poslední chvíli.
Takze lidicky vas trosku vyvedu z omylu epojisteni a nebo ipojisteni jsou parnery pojistoven,dnes jsem si to nechal overi u wustenrotu kde me take zakladali pojisteni a vse je ready...
Nebudu ale take predstirat ze jsem mel strach je to pravda mel ale ted po overeni jsem klidny.
S pozdravem Fronek Jan
Mám takový dojem, že nejlepší je uzavírat pojištění osobně na pobočce. Je možné předem si vybrat na Netu ale takové zavedené pojišťovny mají většinou pobočky ve více městech. Já mám pojištění u ČPP a jsem spokojen.
Tak s tím obrázkem jsem to přehnal. Může mi někdo poradit jak ho zmenšit?
Tuhle velikost udelal automaticky převod obrazku z vešeho PC. Já jsem taky jeden obrazek odtukl, co mel mega velikost a pak jsme se bál co tady vyleze. Takže vase velikost ve vasem PC je stejna ( o tom pochybuji ) nebo větší, a to třeba 2x ale spíše ještě více. Zmenšení si musíte udelat sam v jakemkoli programu ve vasel PC a pak to sem vlozit.
Jojo, bacha na ně. Jsou to podvodné praktiky. Smlouva není přímo z pojišťovnou, ale s nějakým DůmBYT s.r.o. Navíc se pojistné platí přímo na jejich účty a nezapočítávají se bonusy.
Fakt zavádějící. Kdyby to tak bylo ČNB by to určitě prověřila.Existuje dohled jak nad pojišťovnami tak pojišťovacími zprostředkovateli.
Dobrý den, tohle je rozhodně nesmysl. Bonusy se samozřejmě započítávají. já mám s epojištění zkušenost výbornou. Paní na telefonu byla skvělá, všechno se mnou prošla a se vším mi pomohla. Cena, kterou jsem od nich dostal byla opravdu nejnižší ze všech, které mi kdo nabídl! takže za mně epojištění super! honza
Máš nějaké konkrétní zkušenosti? Krom toho že chtej osobní udaje. Zatím se tu nikdo nijak konkrétně nevyjadřil jestli se pojistil a byl oškubán. A na jiných fórech jsem na žádnou diskuzi o iPojištění nenašel.
Tak jsem to vyzkoušel a pojistil jsem se. Ověřil jsem si pojistitele přímo na pobočce Triglavu a řekli,že ho znají a je solventní,smlouvu s ním mají uzavřenou,smlouva je platná i číslo je v registru.Tak nevím možná to podvod je,možná to funguje,když si zadáte na ostatních web stránkách povinné pojištění a nakonec tam zavoláte chcou po vás to samé co na ipojištění,,uvidíme jestli to opravdu funguje.bonus body se nesčítají proto,že pojistitel má maximální bonus nasmlouván s pojišťovnou..
jaké letadlo? vy máte v oblibě konspirační teorie že? tyto online zprostředkovatelé jsou absolutně důvěryhodní, podléhají samozřejmě všem kontrolám a dohledům. Já mám zkušenost s epojistenim, a to dobrou. Oni mají smlouvu se všemi pojišťovnami, a prostě vám vyberou tu nejlepší pro váš konkrétní případ. Co by na tom bylo za letadlo?
na shledanou, zuz.
Na zakladě poptávek Vás kontaktují a udělají srovnání. Poradí s vyvázáním od stávající pojišťovny. Nabidka co maji od Triglavu a Kooperativy je tzv. Flotila tzn. Pojiťovna Triglav je ta co zajišťuje pojistnou ochranu, DumByt s.r.o. je makléřská společnost vlastníci danou flotilu hromadného pojištění (ta je pojistníkem) a vy jste potom pojištěný na kterého se vztahuje pojistná ochrana.Proto vše co se tyká pojistných událostí se řeší s pojišťovnou a vše co se týka administrativy včetně plateb spravuje pojistník tj. ta makléřská společnost. Díky velkoobchodní sazbě flotily můžou dávat ty ceny co dávají takže buďte všichni vklidu. Tady navíc máte odkaz cnb.cz/... Na oficialních stránkách ČNB je seznam registrovaných pojišťovacích zprostředkovatelů, licenci mají taky takže taky pohoda. To jsem si taky zjišťoval než jsem s nima do něčeho šel.
POZOR! Od března 2010 jim Triglav rozvázal spolupráci na "výhodné flotily". Vzhledem k tomu, že peníze chodí na jejich účty, těžko říct zda jsou ti lidi pojištěni. Informace z Brna od známého z triglavu.
Co je to zas za blbost? OMG to je zas největší blud co jsem četl, to že přestali nabízet Triglav velkoobchodně ve flotile je daný tím, že se dohodli na Flotile se Slavii a jmenuje se to epojisteni.cz Triglav jim žádnou spolupráci nerozvázal spíš naopak Triglav znevýhodnil podmínky pro Flotilu a tak se zařídili jinak,každopádně na Triglavu a nejen tam jsem si ověřil, že ta pojistná ochrana normálně platí.To že peníze chodí na jejich účty je poměrně logické když jsou majitelem rámcové flotilové smlouvy a zajišťují ji. Nejdříve si ověřte informace z několika nezávislých zdrojů než tu pustíte takové bludy.
je těžké říct kdo mluví pravdu, uřážet tady může konkurence a naopak vychvalovat samo ipojištění
No ale proč jim znevýhodnili podmínky? Víte jak funguje flotila?
Ve flotile nefungují bonusy, ale pojišťovna si hlídá nehodovost vozidel. Pokud pojišťovna vybere na pojistném méně, než vydá za škody, tak navýší pojistné za celou flotilu. Takto to funguje všude. Proto nejspíš přešli ke Slavii, protože jim nabídli něco výhodnějšího. Důvod je jasný (urvat klienty).
Mimochodem víte že pojišťovna Triglav krátí při pojistné události poškozené až o 76%? Slavia na tom není o moc lépe. Za škodu odpovídá vždy viník nehody a ne pojišťovna. Takže po kom by jste chtěli zbytek škody uhradit? A proč mají malé pojišťovny tak velké krácení a prakticky klienty okrádají? Protože v případě vyplacení škody tak jak by ji měli vyplatit, na to prostě nemají. Protože z povinného ručení za 2.000,- si prostě nemůžou dovolit vyplácet škody v plné výši.
grosso@ - Nevěřím tomu, že Vám někdo bude garantovat neustále stejnou cenu. Ukažte v pojistných podmínkách že to tam je a uvěřím. Pokud vozidla ve flotile nebudou bourat, tak ano. Ale pokud škody budou vysoké, zdraží celou flotilu.
Zdravím,
Neřekl jsem, že budou garantovat pořád stejnou cenu do nekonečna. Ale zeptám se jinak. Za jak dlouho pojištovna vyhodnotí to, že se bourá často. To nějaký čas trvá, takže je to trošku lichá myšlenka, ale beru ji. Jinak nemůžu doložit stejnou cenu za pojistku, protože jak tu bylo již řečeno, tak ted je epojisteni u Slavie. A i já mám jiné auto. Ale platím podstatně méně.Ya motor 1.9 Oktavie jsem platil asi 4100 Kc (Triglav) a ted platim za Focus 3200 (Slavie) cca nepamatuji se uplne presne. .
Co můžu říct o krácení pojistného, jak u bylo uvedeno:
Hodnota meho původního auta byla 150 tis., ja ho pojistil na 160 tis., Pojistovna to odhadla na 145 tis. a krome spoluucasti a zbytek pojisteni mi vratila vse. Jeste se tedy strhla 10% za neposlani pisemneho ohlasen pojistne udalosti do casoveho limitu. Ale to byla moje chyba, poradne jsem si neprecetl podminky. Takze mi nekratili az 76% nebo kolik tady bylo. Tzn. kdybych nebyl hlupakem, tak mi vratili cca pres 80-90 % ceny auta.
Je to muj priklad, s mym autem, ale netvrdim, ze se nemuze stat neco jineho. Nema zkusenost s novym autem atd...
A jak rikam diskutovat na netu neni muj konicek a kazdy at se rozhodne dle vlastniho uvazeni. Hodne lidi co nadava na pojistovny, tak s nimi kolikrat ani nemaji zkusenosti. Myslim s pojistnou udalosti. Taky mi vsichni rikali, ted te vezmou na hul a okradou te, kdyz mi ukradli auto. Kdybych lepe cetl podminky, tak mam skoro celou castku zatky.
Tot ode mne vse. A tohle je asi posledni prispevek, protoze neni mym cilem tu nekoho presvedcovat a nebo obhajovat konkretni pojistovnu. Ja jsem cenove zamereny a to je pro me rozhodujici kriterium. Rozloucim se prislovim
"Kdo chce psa byti, hul si vzdycky najde"
Zdravím všechny. Tak abych Vas trosiku uklidnil a tem skarohlidum a pomlouvacum ruskyho letadla utnul tipec, tak dam osobni zkusenost primo s touhle sajtou iPojisteni.cz. Byl jsem taky neverici tomas a rikal jsem si, jetli je to opravdu tak jak popisuji. Vyplnil jsem formular, zavolali mi do 15 minut, vse mi vysvetlili a uzavrel jsem smlouvu. Ano neuzavirate smlouvu jakoby primo z pojistovnou, ale jak jiz bylo zmineno s DumByt. Cena byla takova jakou mi spocitala kalulacka. Nefunguji tu bonusy a malusy, tzn. ze pokud se neco stane s autem, tak platite porad stejne. To se vam u pojistovny nestane. Je to v podtate pojisteni jako u firemniho auta. Tam takle nejsou bonusy a malusy. Ja osobne na bonusech nelpim a dulezita je pro me cena coz je podstatne lepsi. Protoze pokud se neco stane, tak bonusy ztracite a jeste je pojistovny chteji nazpet.
Dalsi vec, kterou bych chtel rict, je osobni zkusenost s pojistnym plnenim. Asi po 7 dnech mi moji novou hracku ukradli, smutne, ale bohuzel bezne. Celou situaci jsem resil jen s pojistovnou a s nikym jinym! Tzn, zadne ruske letadla, zadny tajemny propletenc, ale prava nefalsovana pojistovna, se kterou mam pojistne kryti. Penize mi spocitala a vyplatila. Zadny problem v tom nebyl. Takze jen jedna osobni zkusenost i s pojitnou udalosti. Miochdem nejdele trvala prace policie
Nechci nikoho lakat ani odrazovat, ale ono je jedno jak si to pojisteni sjednate, protoze kazda pojistovna se pak chova jinak pri poj. plneni. A to neni o internetu nebo kamenne pobocce. Verim tomu, ze se nekomu nekdo z internetu neozve ri vyplnen formulare, ale to same se muze stat i v kamenne pobocce. Takze toliko ode me muzu jen doporucit. Mimochodem i dalsi moji kamaradi maji pojistku pres tuto stranku a zatim si nikdo na ruske letadla a podvody nestezoval. Spise naopak.
Normalne takhle do diskuzi nepisu, ale vim ze cesi jsou znamy svoji skvelou povahovou vlastnosti. Pokud jsou spokojeni, tak to nereknou a berou to za samozrejme, ale jakmile se neco nekde stane, tak si vsichni stezuji a vsude pisi aniz by meli vlastni zkusenost, jak dokazuje mnoho prispevku tady
Pekny den
grosso
Mám úplně stejnou kladnou zkušenost,sjednal jsem si přes ně pojištění ušetřil na tom cca 5tisíc jelikož jsem měl celou dobu psány bonusy na matku.
Jejich pracovník mi všechno co jsem chtěl vědět zodpověděl takže spokojenost. Možná je to o přístupu a zkušenosti jejich lidí. Já s ním byl spokojen. Číslo na člověka co to se mnou uzavíral mám uložené, takže kdybyste někdo potřeboval 721611905. Ptal jsem se ho několikrát na mnoho věcí a neměl problém mi odpovědět.
Osobní zkušenost: Využil jsem nabídky, vše se rozeběhlo a běží bez problému. Nerozumím tomu převládajícímu negativismu ostatních.
holátko
...no, myslím, že 2.800,- penále z Kanceláře pojistitelů je docela dobrej důvod k nějakému negativismu.
A myslím, že i zaměstnanci této firmy by měli lépe číst to, na co pak odpovídají - já řekl že je to dobrá možnost jak hodně ušetřit, ale člověk si je musí hlídat, protože jsou neschopní.
Myslim ze si nekdo neumi uzavrit online pojisteni a zbytecne tu pak hazi spinu na nekoho kdo si to mozna ani nezaslouzi.
na stránky epojisteni.cz jsem narazil kdyz jsem kupoval ted druhe auto a moje "domovska" pojistovna mi vypocivala na ojetu pov.ruceni na 9tisic Kc, u epojisteni mi to vyslo se zakladnim plnenim (35mio Kc) na asi 4,5 tisice Kc.
Jelikoz umim cist tak jsem si precetl ze jde o ramcovou smlouvu a logicky jsem tak pojisteni zaplatil na ucet tohoto zprostredkovatele, mam zelenou kartu a mam overeno ze pojisteni je platne a moje auto je tak chranene. Ja jsem z principu zvykly si vse nejdrive precist a pak jednat a overovat, ze si tady nekdo neprecetl ze sjednava pojisteni u zprostredkovatele je jeho chyba. Me to vyhovuje, hlavne kdyz mi to rocne usetri hezkych par tisic Kc.
Vsem doporucuju aby si vse sami precetl a overili, nekdo se spatne vyspi nebo si neumi neco precist a hned kazdyho oznaci za podvod ap., takovy lidi fakt miluju .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.