Nejste přihlášen/a.
Nechci nic nezdravého a napadlo mě něco zábavného na procvičování mozku, jen nevím co aby to dávalo smysl a bylo to užitečné, nebo jaké máte nápady?
0x
čaj, sada čaje, čaj, víc balíčků čaje - nic jiného jsem babičce nekoupil za posledních 10 let..., dědovi jsem dával "knížku" osmisměrky, ale Alzheimer už mu to zakázal ...
Sedmdesátiletému jsem koupila knížky, je to kamarád a až mu bude osmdesát, zase mu koupím knížky. Pochybuji, že mne ještě něco napadne.
0x
Pokud je to někdo z blízké rodiny, doporučila bych výlet. Třeba podle zájmů z mládí. Maminku jsme kdysi na její narozeniny vyváželi k vzdálené kamarádce. Obě měly velikou radost. Nebo po domluvě s chovatelem k ohradě koní. S taškou plnou mrkve. Bylo to až dojemné.
Také doma dělávám malé dárkové potravinové balíčky. Zpravidla kupuji med od včelaře a bylinkové čaje.
0x
Ještě jsem si vzpomněla, že kamarád k 70tinám dostal let balonem, již letěl a je nadšen. Ale jeho žena řekla, že by do toho nevlezla ani za nic. Záleží na povaze.
0x
Nelíbilo by se starouškům, kdybyste je zavezl na místa, kde strávili dětství?
Aby bylo užitečné a dávalo smysl a byli z toho nadšení? Pro staré lidi?! To nejde dohromady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.