Nejste přihlášen/a.
Nechci nic nezdravého a napadlo mě něco zábavného na procvičování mozku, jen nevím co aby to dávalo smysl a bylo to užitečné, nebo jaké máte nápady?
čaj, sada čaje, čaj, víc balíčků čaje - nic jiného jsem babičce nekoupil za posledních 10 let..., dědovi jsem dával "knížku" osmisměrky, ale Alzheimer už mu to zakázal ...
Sedmdesátiletému jsem koupila knížky, je to kamarád a až mu bude osmdesát, zase mu koupím knížky. Pochybuji, že mne ještě něco napadne.
Pokud je to někdo z blízké rodiny, doporučila bych výlet. Třeba podle zájmů z mládí. Maminku jsme kdysi na její narozeniny vyváželi k vzdálené kamarádce. Obě měly velikou radost. Nebo po domluvě s chovatelem k ohradě koní. S taškou plnou mrkve. Bylo to až dojemné.
Také doma dělávám malé dárkové potravinové balíčky. Zpravidla kupuji med od včelaře a bylinkové čaje.
Ještě jsem si vzpomněla, že kamarád k 70tinám dostal let balonem, již letěl a je nadšen. Ale jeho žena řekla, že by do toho nevlezla ani za nic. Záleží na povaze.
Nelíbilo by se starouškům, kdybyste je zavezl na místa, kde strávili dětství? Aby bylo užitečné a dávalo smysl a byli z toho nadšení? Pro staré lidi?! To nejde dohromady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.