Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek pro 80ti leté

Od: postcd® odpovědí: 9 změna:

Nechci nic nezdravého a napadlo mě něco zábavného na procvičování mozku, jen nevím co aby to dávalo smysl a bylo to užitečné, nebo jaké máte nápady?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

čaj, sada čaje, čaj, víc balíčků čaje - nic jiného jsem babičce nekoupil za posledních 10 let..., dědovi jsem dával "knížku" osmisměrky, ale Alzheimer už mu to zakázal ...

Sedmdesátiletému jsem koupila knížky, je to kamarád a až mu bude osmdesát, zase mu koupím knížky. Pochybuji, že mne ještě něco napadne.

hodnocení

0x

Pokud ho baví luštění, tak sudoku, nebo křížovky, třeba předplatné? Náš známý luštil až do své smrti-86 let. Duševně byl úplně v pohodě, čilý a bystrý.

tiffany*
hodnocení

0x

Taky je dobrá knížka anekdot, třeba židovských, a k tomu hodně měká a jemná deka, aby se do ní zachumlal u televize. Starým lidem bývá skoro pořád zima a ty horka nebudou věčně. A pak taky něco dobrého na zub, co má rád, třeba hodně jemná čokoláda.

hodnocení

0x

Pokud je to někdo z blízké rodiny, doporučila bych výlet. Třeba podle zájmů z mládí. Maminku jsme kdysi na její narozeniny vyváželi k vzdálené kamarádce. Obě měly velikou radost. Nebo po domluvě s chovatelem k ohradě koní. S taškou plnou mrkve. Bylo to až dojemné.

Také doma dělávám malé dárkové potravinové balíčky. Zpravidla kupuji med od včelaře a bylinkové čaje.

hodnocení

0x

Ještě jsem si vzpomněla, že kamarád k 70tinám dostal let balonem, již letěl a je nadšen. Ale jeho žena řekla, že by do toho nevlezla ani za nic. Záleží na povaze.

xy
hodnocení

0x

pro devadesátiletou babičku - návštěva sestřenice ( poslední žijící ) z druhého konce republiky .

veliký zážitek, setkání, popovídání , i když byly předtím v kontaktu telefonem.

jinak běžně - knížky, předplatné oblíbeného časopisu, deku..

hodnocení

0x

Nelíbilo by se starouškům, kdybyste je zavezl na místa, kde strávili dětství? ;) Aby bylo užitečné a dávalo smysl a byli z toho nadšení? Pro staré lidi?! To nejde dohromady.

Já vím ze to není dárek pro každého, ale strejda dostal mezi ostatními dárky značku s omezením rychlosti 80 km/h na kterou se mu celá rodina podepsala fixy a měl z toho zdaleka největší radost. Bude ji mít pod pergolou, kde se jeho narozky pravidelně slaví, doufám na hodně dlouho

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]