Ahoj,ma pritelkyne si zaridila domaci praci .. Dnes jsem to privezl domu a vysledek? Po 2 hodinach jsme nedokazali udelat ani jeden kus z 6000... Ma na to 2 tydny,smlouvu ale nepodepisovala .. Jen maji jeji jmeno a telefon .. Muzu se zitra sebrat a vratit jim to zpet ze? Ze to proste nejde a za ty nervy mi to nestoji.Vyplytvalo se jen kousek lepenky .. Na to jim ale kasle pes..Pritelkyne se obcas nudi a timto by si neco na materske privydelala .. Me ale uz ruply nervy a rekl jsem ze proste ji tohle delat nenecham .. To je pod moji uroven .. Kdyby to alespon slo ale jde to fakt blbe.Mate s tim taky zkusenost?
Domácí práce je příliš široký pojem. Já třeba občas doma opravuji cizí texty. I když mi u toho někdy tečou nervy, není to pod mou úroveň . Ale vy se asi ptáte na nějakou manuální práci. Vím, že mnoho lidí si domů brávalo jako domácí práci jakési navlékání korálků. Vím, že mnozí u toho brblali, mnozí to vzdali. Zřejmě neměli šikovné prsty, netřesoucí se ruce a dobré oči. Proto je vždy dobré se předem zeptat, o jakou práci jde. A u někoho si ji i vyzkoušet.
Ptáte se, jestli máte materiál vrátit. Co s ním doma, když tu práci dělat nechcete? Jistě nebudete první ani poslední.
Jsou dvě možnosti. Buďto jste oba nešikovní, nebo jste si otázku vymyslel jen tak. Přece neočekáváte jinou odpověď, když jste položil otázku takovýmto způsobem. S čím máme mít zkušenosti je záhada, kterou jste si nechal pro sebe.
Dobrý den, pokud jste zaplatil vstupní poplatek do této "loterie", tak o ten asi přijdete. Zdravím!
doplněno 12.09.16 17:50:
Předpokládám, že když firma někomu vydá materiál bez "papíru", tak si ho nechá zaplatit a tak nemůže o nic přijít. Takže, asi je škoda materiál vracet, když je to Váš zaplacený majetek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.