Nejste přihlášen/a.
Prodám malou, travnatou zahrádku v Praze - Vršovicích. Nabídněte.
Dobrý den, je fajn, že je tam polostín, ale chtěl bych slevu - není kompletní oplocení a to bude investice . Zdravím!
magdon - ale, on tam je smysl pro humor viz "žluté tvářičky".
magdon - tak to asi nekoupím. Ve Slezské ulici jsou oplocené celkově a lépe upravené .
Jj, jsem z Vršovic.
Ta fotka na první pohled vypadá jako od nás, až po důkladnějším prohlédnutí vidím, že to spíše bude "kousek vedle". Kde jste to vyfotil?
Jsem první, měla bych zájem. Mohu nabídnout jedno volné místo v zahrádce na opalovacím lehátku s podmínkou - opalování povoleno pouze s horním dílem plavek
Já bych ji i koupila, ale není praktická poloha. Ono v těchto vedrech jezdit každý podvečer zalévat zahrádku od Pardubic až do Vršovic, to se mi příliš nevyplatí. Je to, jak se říká, kapánek z ruky. Jaga.
Ledaže byste mi ji zaléval denně Vy. Já bych jezdila sklízet. Tak 4 sazenice rajčátek by se mi tam vešly. Ale musel byste mi je hlídat, aby nesklidil někdo cizí. Myslím, že má nabídka je kulantní. Co říkáte?
4 sazrnice rajčátek? No nevím . Muselao by se vydloubnout pár dlažebních kostek, a kdo ví, co je pod nima. A denně zalévat? No mám to sice výrazně blíž než Vy, ale tahat tam konve s vodou ze Žižkova taky není žádný med. Rajčata by si musela poradit sama. Vždyť ten plevel tam taky vesele bují, aniž by ho někdo zaléval. A to už pár týdnů ani nekáplo. Tak proč ne rajčata
?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.