Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zahrádka na prodej

Od: magdon® odpovědí: 16 změna:

Prodám malou, travnatou zahrádku v Praze - Vršovicích. Nabídněte.

Zahrádka na prodej
výtka
Upozornění od sys strejc 12. 09. 2016 16:14:30
! Pravidlo Z3: je zakázáno umisťovat do příspěvku reklamu, inzerci a odkazy vedoucí k vlastnímu prospěchu. *smich*;)*smich*

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, je fajn, že je tam polostín, ale chtěl bych slevu - není kompletní oplocení a to bude investice . Zdravím!

doplněno 12.09.16 16:31:

magdon - ale, on tam je smysl pro humor viz "žluté tvářičky".

doplněno 12.09.16 16:33:

magdon - tak to asi nekoupím. Ve Slezské ulici jsou oplocené celkově a lépe upravené .

hodnocení

Sleva nebude, oplocení není schválně. Je to příjezdová cesta.

hodnocení

*sok* Pro sysla Strejce, který reagoval na můj vtípek - Vám se fakt zdá, že jsem porušil Z3 a že je to inzerát, ze kterého bych měl nějaký prospěch? Tak s Vaším "smyslem pro humor" se teda moc často nesetkávám.

doplněno 12.09.16 16:36:

*hi*ááá... sorráč. Těch smailíků jsem si fakt nefšim.

Uviděl jste rudě, příliš brzy. Dřív, než jste si stačil všimnout smajlíků. :-D

iz*
hodnocení

0x

Magdone,

proč prodáváte mou zahrádku?

hodnocení

Vy jste z Vršovic?

doplněno 15.09.16 20:13:

Roh Žitomírské a Obloukové.

iz*

Jj, jsem z Vršovic.

Ta fotka na první pohled vypadá jako od nás, až po důkladnějším prohlédnutí vidím, že to spíše bude "kousek vedle". Kde jste to vyfotil?

Ale, kdepak. Pokud se podíváte na můj avatar, pak je jasné, že ta zahrádka je moje. Do Vršovic to mám trochu z ruky, ale na víkendy je v pohodě.
:)

uska*
hodnocení

0x

Jsem první, měla bych zájem. Mohu nabídnout jedno volné místo v zahrádce na opalovacím lehátku s podmínkou - opalování povoleno pouze s horním dílem plavek*smich*

ladinpraha*

Tak si Magdon holt spodní díl ustřihne. *nevi*

Ale stejně, docela dobře si na té zahrádce dovedu představit gril, naražené "štěně" a pohoda jazz. *pivo*

xaver

I na malé zahrádce k naraženému štěněti je potřeba také WC. Mohu nabídnout nočník s uchem dovnitř.

hodnocení

0x

Pěkná skalka. *palec* Ale do Prahy to mám daleko, takže škoda. :(

hodnocení

0x

Já bych ji i koupila, ale není praktická poloha. Ono v těchto vedrech jezdit každý podvečer zalévat zahrádku od Pardubic až do Vršovic, to se mi příliš nevyplatí. Je to, jak se říká, kapánek z ruky. :-D Jaga.

Ledaže byste mi ji zaléval denně Vy. Já bych jezdila sklízet. :) Tak 4 sazenice rajčátek by se mi tam vešly. Ale musel byste mi je hlídat, aby nesklidil někdo cizí. Myslím, že má nabídka je kulantní. Co říkáte?

hodnocení

4 sazrnice rajčátek? No nevím *nevi*. Muselao by se vydloubnout pár dlažebních kostek, a kdo ví, co je pod nima. A denně zalévat? No mám to sice výrazně blíž než Vy, ale tahat tam konve s vodou ze Žižkova taky není žádný med. Rajčata by si musela poradit sama. Vždyť ten plevel tam taky vesele bují, aniž by ho někdo zaléval. A to už pár týdnů ani nekáplo. Tak proč ne rajčata *nevi*?

bibi
hodnocení

0x

Už bys měl čunas posekat trávu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]