Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Překupníci z Aliexpressu, postovnezdarma.cz

Od: hauu* odpovědí: 6 změna:
Zdravím,
chtěl jsem se zeptat, jestli neznáte nějaké obchody, které tu prodávají zboží (elektroniku) z Aliexpressu. Jde mi o rychlost dodání.
O androidlevne.cz a postovnezdarma.cz vím.
Díky moc, hauu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Hodně je jich na Aukru koukněte

hodnocení

0x
Jj vse je na aukru. Jen hledej ty , co to maji na sklade a ne ty , co maji termin dodava 2-8tydnu... Ten jen na aliku objedna co chces ty.

hodnocení

0x
Já bych radši čekal na ali. Tam je narozdíl od aukra zákazník OPRAVDU chráněn před nekalými praktikami.

hodnocení

0x

U dražších věcí i na aukru uvádí někteří to riziko zabavení na celnici a vystavení clu... Tito aukro-ali prodejci prostě objednají přes svůj nick přímo na vaši adresu. Jejich cena 150,- znamená přes aliexpres 50,-...

Zkuste si rovnou zřídit registraci a koupit přímo u prodejců přes aliexpres - bál jsem se, ale nakoupil už 3 věci. Jednou mi nepřišlo, tak jsem dostal peníze zpět po cca 2 měsících od platby. Ne vždy je nejlevnější nabídka ta ideální.

Ale také počítejte s tím, že se nevyplatí reklamovat levnější věci. Kolega úspěšně zreklamoval telefon za pár tisícovek, ale já svou myš za 190,- posílat zpět nebudu...

a rychlost - to je opravdu od 2-3 týdnů po skoro dva měsíce - záleží na aktuálních dopravních možnostech ...

hauu*
hodnocení

Na Ali jsem už 5x objednával. Jde mi pouze o rychlost dodání.
Jo a myslel jsem eshopy, ne lidi na aukčních portálech.
Dost profláknutý byly tygří ceny .cz a founky.cz ale osobně bych si nechal vyhledat Eu+Warehouse a vyjede ti pár čínskýnch obchodů který mají sklady v Evropě. Zboží z Eu dorazí cca za 3-5 dní a už je proclené. Z hlavy dám eu banggood.com dx.com ale je jich mnphem víc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]