Nejste přihlášen/a.
Ahojte Mohu se zeptat? Jedna spolužačka nám trví ,že je v nemocnici ,že si sama vyvolala slepák ale my ji to nevěříme podle nás si prostě nejde vyvolat slepák nebo ano? a jak?
prej jedna slupky z ovoce .. přijde nám to divný děkujeme za názory
Dobrý den, hlavně nevím, proč by to někdo dělal. Já si myslím, že je to věc náhody a není žádná speciální poživatina, která by to zaručeně vyvolala. Tak jí to nevěřte. Zdravím!
72mona3 - ano, to vím. Ovšem, to musela být ještě plechová popelnice a potom prudce uzavřené její víko. Ovšem, nikdy jsem to nezkoušel - to raději do té školy.
Slupky z ovoce jím už desítky let docela běžně, nikdy mě nenapadlo, že by mně to mohlo nějak ublížit. Dokonce mi zažívacím ústrojím prošla i řada mnohem nestravitelnějších věcí (pecky (nejen z třešní), kus igelitu, ocelová kulička...) a přesto mám slepák stále nedotčený. Takže spolužačku neberte vážně. Pokud má opravdu problém se slepákem, určitě to není ze slupek.
Ivzez - mluví se třeba i o vyvolání porodu (tak proč nepoužít i u vnitřností, jen tam chybí slovo zánětu), ale kombinace slov vyvolání a samovolné, to už je na zamyšlení M.
Jedná se o zánět apendixu. Třeba má nějaký chronický, který lze zhoršit špatnou životosprávou, kdy je snížena obranyschopnost. Ale holka spíš hraje divadlo. Když to nafintí a před lékaři sténá, že ji tam bolí, tak oni si nedovolí pustit ji domů. Než udělají všechna vyšetření, tak si děvče hraje na maroda. Úchylné. Ale i tak lze získat pozornost či pochybný obdiv.
Může simulovat jak chce, ale v krvi, v laboratoři, se vždycky ukáže pravda. Zánět je zánět, ať je ve váčku pod zubem nebo ve slepém střevě.
Možná, ale jen možná, že má kamarádka někde jinde zánět, má třeba angínu a předstírá, že ji bolí tam, kde slepé střevo je. Pak opravdu skončit v nemocnici může, ať už s pytlíkem ledu na bříšku nebo pod nožem na operačním stole.
Vyvolat apendix nejde. Je to slepé střevo a to je v těle od narození Možná máte na mysli apendicitidu, to je pak zánět slepáku a skoro každý člověk se během života dočká jeho odstranění. Pokud už se vstupuje do jeho blízkosti při jiném zákroku, rovnou se odstraní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.