Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fotky našich kočiček

Od: babkazov® odpovědí: 34 změna:

Udělejme si hezké pokoukání a počtení. Dejme fotku svých kočiček :D

Fotky našich kočiček

34 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Přidávám Scotty a Špačí.

Fotky našich kočiček #2

12.06.13 17:17
hodnocení

0x

Scotty

Fotky našich kočiček #3

lidus*
hodnocení

0x

Vnučky kamarád.

Fotky našich kočiček #4
hodnocení

Liduš, toto je nádherná, kouzelná fotka ;)

Nádherné. Viky

vosikac*
hodnocení

0x

Pipi a Čertík

doplněno 13.06.13 07:24:

Tak ted :-D

Fotky našich kočiček #5
cocinkamichalka*

Jéééé sfingy!

Kdo je tady pánem? Jsou nádherné. Viky

myse*
hodnocení

0x

mám spoustu fotek...a spoustu koček...

Fotky našich kočiček #6

duschan*
hodnocení

0x

Náše batole Emmet...

Fotky našich kočiček #7

Pane jo, to je Batole, to je kusanec, nádherný. Viky

jakoola*
13.06.13 09:36
hodnocení

0x

Matýsek

Fotky našich kočiček #8

figurek*
hodnocení

0x

Micina a její postel

Fotky našich kočiček #9

hodnocení

Úžasné! Děkuji *pusa*

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Ahoj Babko! Posílám fotku našeho přivandrovalce Zrzka. Máme ho napůl se sousedama :)

Fotky našich kočiček #10
cocinkamichalka*

A když máme kočičku, musíme mít i zvířátka z jiného spektra - to jsou naši baby Kubíci, jak rostli:

Fotky našich kočiček #11
hodnocení

Ty andulky jsou kouzelné. Když jsou holátka, tak jsou to taková strašidýlka, že? :D

cocinkamichalka*

Když jsou malinké, je to jenom takový shluk kůžiček :) Ale jde je slyšet, to jo! Mě se nejvíc Kubíci líbili v té 2. fázi :)

hodnocení

0x

moje zívající číča

Fotky našich kočiček #12

hodnocení

0x

a ještě jedna hezká, když zrovna nezívá...

Fotky našich kočiček #13

14.06.13 17:10
hodnocení

0x

Šelma

Fotky našich kočiček #14

hodnocení

0x

Babkazov děkuji! *slunce* Vynikající nápad, potěší hodně lidí. Viky

lucka321*
hodnocení

0x

Můj milovaný :-*

Fotky našich kočiček #15

hodnocení

To je kráááásnéééé koukání ;)

lidus*
hodnocení

0x

Vážení kolegové, loni jsem se tu ptala co s mám dělat když mi cizí kočka na chalupě nechala svá koťata a v zimě tam jezdíme málo. Někteří se do mě pustili co jsem to za člověka který nechá kočky samotné, někteří mi vnitřní poštou poradili a těm moc děkuji. Pokusím se vložit fotku jednoho z loňských koťat kterému říkáme OLÍ a slyší na jméno snad lépe než pes. Před třemi týdny sama porodila 4 nádherná koťátka a hned nás vedla kde je má. Měli jsme trochu strach, že je taková malá kočka neuživí ale jak je vidět, koťata jsou krásná. Letos už se zimy nebojíme, kočky mají zateplené boudičky, napaječku na vodu a zásobník na granule. Když to tak půjde dál budu mít příště koček 10.

Dovolím si připsat, že i naše slepice zimu přečkaly, mají el. otevírání kůrníku, spínač na svícení a v zimě měly ve vodě ohřívač pro želvy. Nejen, že máme po dědovi zděděné ale ještě zemřel soused a jeho městský syn nevěděl kam s 10ti jednoročními slepicemi a tak nám je dal, slepic je celkem 16 a ze mě se stal obchodník s vejci.

Fotky našich kočiček #16
hodnocení

:D To jsou věci! Pěkné, moc pěkné! ;)

cocinkamichalka*

Liduš, ty jsi jak hlavní hrdinka z knihy Vejce a já :) od Betty McDonaldové :)

lidus*

Lidičky mě to nedá se s vámi nepodělit o tu "radost". Dnes odpoledne slyšel manžel na mlatě ve slámě mňoukání a za chvíli vyběhla ta "kukačka" co se u nás loni okotila a děcka nám nechala. Ano, totéž udělala i letos a má 3 krásné mourečky, předpokládám, že si je neodvede a opět nám je nechá v péči. Takže její loňská dcera která nám jako jediná zůstala má 4 děti a matka 3. Starý Mourek naštěstí nemá nic a máme koček 9-zatím. Doufám, že některé rozdáme jinak nám nebude stačit důchod na jejich krmení. Jsou to děsní mazlíci a krásně se naučili kakat do lavoru s pískem, pouze moje skalka dostává zabrat, zváleli ji dokonale ale jak říká muž, vidíš aspoň někdo tu skalku ocenil a tráví v ní čas. Mějte se krásně a já doufám, že další koťata už se u nás nezabydlí.

pb®

To není dobré. Do konce roku počítejte s tím, že každá kočka bude mít ještě alespoň jednou koťata a další rok zas a navíc se rozmnoží i ta koťata letošní. Radím rychle kastrujte (nebo dejte kočkám alespoň antikoncepční injekci, i kdy jsem proti nim), nebo Vás čeká záplava koček. Mohli jste kastrovat jen dvě, teď už jich můžete kastrovat 9. Sílu na to přestat se o ně starat a vyhnat je mít asi nebudete a ani by to nebylo správné. Zkuste se poptat nějakého útulku v okolí, jestli by nepomohl s umístěním koťat nebo alespoň nezajistil kastraci za míň peněz. Sama jsem takhle čapla a nechala vykastrovat už březí kočku, která se nám ocitla na zahradě. I když kastrace nebyla za hubičku, rozhodně to byla menší investice, než odčervení, očkování a krmení celého vrhu. Nechat to chcípat někde nemocné a hladové, na to nemám žaludek.

martin1965*
hodnocení

0x

Dcerka má dvě docela pěkné kočky, asi bych našel i jejich foto, ale poraďte, jak tady můžu vložit foto. Asi bych to i zvládnul sám, ale rada bude rychlejší.

doplněno 12.07.13 01:38:

Už jsem to zmáknul.

Fotky našich kočiček #17
Fotky našich kočiček #18

hodnocení

K zulíbání :)

doplněno 03.08.13 09:32:

Nedá mi to, musím dát úplně čerstvý portrét kocourka :D

Fotky našich kočiček #19

ronyx*
hodnocení

0x

Když si dělám PFka, tak občas používám i některé ze svých fotek. Třeba takovou

Fotky našich kočiček #20

04.08.13 02:49
hodnocení

0x
Fotky našich kočiček #21

ria*
hodnocení

0x

Taky máme kočičí třeštiprdlo, soused si dal dvě koťata na zahradu a myslel si, že mu tam budou za plotem čekat jako pes, nebo co.., jedno se ztratilo hned, a tahle k nám chodila na návštěvy, až se vtírla natrvalo :D..

Hnedka jak odrostla jsme kastrovali, neměla bych sílu koukat na každé další koťě s nejistým osudem..

Fotky našich kočiček #22

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]