Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárkový koš

Od: jessica* odpovědí: 7 změna:

Zdravím, ráda bych udělala tátovi k 50. narozeninám nějaký dárkový koš. A nějak mě nenapadá, co vše bych do toho měla dát, aby to nebylo moc překombinované a tak. Co se týká táty, tak je to trošku gurmán a potrpí si na dobrém jídle, takže moc nepřichází v úvahu už předbalené dárkové koše. Díky za každý tip :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud je to otec, tak snad víte, co má rád a co by si chtěl dopřávat. Podle toho volte obsah koše a vložte tam potraviny třeba kvalitnější (dražší) než kupujete v rodině obvykle. Vhodné jsou potraviny trvanlivé, dobře zabalené a nekazící se v teple. Základem je asi láhev dobrého tvrdého alkoholu nebo vína . Zdravím!

jessica*
hodnocení

Ano, kvalitnější potraviny, co si normálně nekupuje určitě zvolím, stejně tak jako mám zhruba přehled o tom, co má rád.. Ale nemám zatím žádné zkušenosti z děláním dárkových košů, tak se ráda nechám inspirovat. :) Pěkný den

ronyx*
hodnocení

0x

Velmi se omlouvám, ale v tomhle vám poradit neumím.
Osobně dostat k padesátinám nebo nyní k pětapadesátinám dárkový koš, tak by mne to docela urazilo Ne proto, že by mi to bylo málo, ale protože se pamatuju, že koš naši kupovali dědovi nebo babičce, když už nic jiného než jíst nezvládli, takže bych si už taky připadal "na odpis".
U svého otce jsem k tomuhle přistoupil, když mu bylo přes 75 a už se pohyboval jenom po bytě. U babičky (mé mamky - 82) nevím jak bych pochodil s jídlem, ale vím, že velkou radost sem ji udělal předloni (k 80 narozeninám), když sem jí koupil akupilku (malou ocasku) na prořezávání stromů.

jessica*
hodnocení

Dárkový koš není jediný dárek, který dostane. Dále se mu jako jeho děti skládáme na "hlavní dárek" :)

balzerka
hodnocení

0x

Vyberte si: Víno , lihovina jeho značky, trvanlivější sýr - nějaký dražší, třeba kozí francouzský nebo s ořechy, tresčí játra, kvalitní tyčku suchého salámu, olivy, kávu, oříšky kešu či jiné, šípkový džem, nakládané papričky, houbičky, švestky v rumu, tabulku hořké čokolády, paštiku ve skle / dobrá je zabíjačková s brusinkami od Slámy/, fíky, datle, losos nebo tuňák v konzervičce, brambůrky skládané- ty v tom válečku, nějaké zajímavé ovoce, např. kaki, nějaký dobrý dresink, pivo v plechovce, lahůdkové párečky nebo šunka v konzervě,škvarky z farmářskích trhů, med s ořechy, zajímavé sušenky ke kafi, nějaký jeho oblíbený čaj, případně nějaký potravinový doplněk na jeho problémy nebo jestli sportuje, tak proteinovou tyčinku. Většinu potravin trvanlivých, ale nějaké polotrvanlivé, co by si mohl do dvou týdnů postupně jíst. Tady nepřekombinujete.

jessica*
hodnocení

Woow! moc moc děkuji.. Polovina věcí mě teda ani nenapadla, takže určitě něco zkusím. Ještě jednou moc děkuji :)

mp*
hodnocení

0x

Podle mě představa dárkového koše je strašná. Dostanu něco, co nejím, musím to někde skladovat, a ještě je mě to blbý říci dárci (a když je z rodiny jsou to vlastně společné peníze), že to vlastně nechci. Svým babičkám jsem jako kluk dával vždycky mýdla, ty ale stály nula nula nic. Dnes jsou škody daleko větší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]