Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Statistika - dejavu

Od: toni* odpovědí: 19 změna:

Dobrý večer dámy a pánové,

určitě jste si už všimli, že jsem profesně zdeformovaný na statistiku. Možná nevíte, ba ani netušíte, že je mezi námi borec, který za 3 týdny stačil odpovědět na 300 otázek a získat 89 ohodnocení. Jeho přezdívka je "dejavu" a na scénu Poradte.cz vstoupil 27.10.2009. Tak při takovém fofru bude za další měsíc na špici statistiky uživatelů. Myslím, že mu za nás všechny můžu blahopřát a popřát další úspěchy.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

toni a to říkáte s obdivem nebo s pohrdáním? Jakože vám to vadí? *stop*Na to právě poradna je, aby radila. Nebo se pletu? *hej*A navíc, všechno co dejavu napsala je velice fundované. Je pravda, že pár odpovědí je s takovým nadhledem, že je třeba se trošku zamyslet. Nejsou to většinou takové rady jako-plivni přes levé rameno a zatoč se na pravé patě a pak to bude dobré. Jsou to rady vzdělaného odborníka nutícího tazatele k myšlení. *sok* Nekomentujte práci nebo zábavu druhého, když vám to osobně neubližuje.

toni*
hodnocení

Napsala jste super blábol. Vysvětlení je nejspíš nad vaší schopnost vnímat. Samozřejmě, že jí fandím. Vážím si lidí, kteří dokáží něco mimořádného.

hodnocení

0x

To je ale krásné slovo BLÁBOL, že?! Bylo by dobré ale vědět, kde je fajn ho použít.*jasne*

doplněno 22.11.09 23:05:

. . . a proč vám to nevěřím?

toni*
hodnocení

Děkuji, že jste mě ukázala jak vám to pálí...Předvedla jste záblesk inteligence v té nejprůzračnější formě. Ještě jednou blahopřeji dejavu a omlouvám se jí za předvedenou trapárnu.

Jo, jo už to tak bude. Já su jen holka z Ostravy a okna máme na haldu *haha*

jabraka*
hodnocení

0x

Milý toni.Pokud je tvá deformace pouze statistika,drž se jí.Občas jsou tu i otázky,při níž můžeš svou zálibu použít.Ale myslím si,že patříš k těm lidem,kteří mají jen spoustu keců a skutek utek.Co se týče hodnocení statistik,jsou tu od toho jiní.Tak to zkus respektovat.Nakonec ti přece nikdo nebrání,abys Dejavů dostihl a předstihl.

JABRAKA

pt®

Čtu a chápu dobře, cituji: ,,Myslím, že mu za nás všechny můžu blahopřát a popřát další úspěchy.,, To je přece blahopřání a k tomu se přidávám. Dejavu má zájem lidem poradit. Jen dodatek, Dejavu je žena. PT

hodnocení

0x

Chudák toni. Ten to tedy za dobře míněné upozornění na "borce" dejavu schytal. Odpovědí dejavu jsem si všimla, jsou velmi přínosné. Toni, nic si z kritiky nedělej, problém bude asi jenom na trase... nevím, co vede JABRAKU a babkuzov, dva z nejlepších, k takové reakci, já tam nic závadného nevidím.

limetka*
hodnocení

0x

Mně se zdá, že toni to dobře myslel a jen trochu nešťastně naformuloval - to se stává, ale já jsem to také vnímala jako pochvalu, mimochodem já mám pocit, že dejavu se snaží dobře poradit, snad tam ani tak nejde o bodíky, když na to má dostatek času, tak proč ne, její odpovědi jsou většinou k věci a zajímavé. Pěkný den všem!

papene*
23.11.09 12:32

Hezký*slunce**palec**placni*den.

kibic*
hodnocení

0x

Pisatel myslí svá slova vážně a dejavu® si opravdu obdiv a dík zaslouží. O kvalitě jejích příspěvků jednoznačně hovoří procentální vyjádření, které je podstatně vyšší, než hodnocení pochybovačů. Mám statistiku také rád a proto se připojuji k původní myšlence toniho! Za povšimnutí stojí nahlédnutí do statistiky poradny, z které je patrné, že je zde řada lidí, kteří prostě hromadí svá vyjádření, která ale pro tazatele většinou mají pramalou cenu. To se pak také odráží v jejich umístění v tabulce seřazené podle procent...

Tedy: Ať je zde více poradců na úrovni dejavu®! A my, ostatní, se snažme jejích kvalit dosáhnout nikoliv v hojnosti reakcí, ale v jejich přínosu pro tazatele!

Statistika - dejavu
xoxoxo
Statistiku nemáte správně, uniklo vám číslo 1
73.Mgrsimasonka256041.7%10.08.200829.09.2009 17:53

Nemyslím, že by body hovořily o kvalitě příspěvků a dalo se z nich posoudit mnoho. Když je pisatel komunikativní, ptá se, děkuje atd., prostě konverzuje u otázek, přidělává mu to zbytečně horší hodnocení, přitom je to kolikrát důležitější než odpověď sama, tázajícímu se poskytuje pozornost. Kromě toho to navozuje mile přátelskou atmosféru a tu nelze podceňovat ani zde, aby tu lidi byli rádi. Navíc to hodnocení je pofidérní, řada vynikajících odpovědí není doceněna a naopak. Odvozovat svou cenu z bodů, to je absurdní. Myslím, že ty body zbytečně svádí k jejich honění, závisti, taktizování a to je na úkor záměru. Přitom o nic nejde, v praktickém životě je nám to k ničemu. Prostě, vybodněte se na body, procenta atd. a buďte svoji. :) Nejsme pětistovky, abychom se líbili každému, vždy někomu nějaká rada sedne, jiného znudí, nepochopí ji nebo odmítne.
pu®

Také mě toto napadlo, ale tak sofistikovaně bych to rozhodně nevyplodila *uf*:D Tím neshazuji příspěvky Dejavu, má je skutečně fundované a přitom lidsky podané, líbí se mi. Nicméně je tu spousta jiných, kteří radí moc dobře, přitom procentuálně to není vidět - a to právě proto, že třeba v oblasti techniky musí položit deset patnáct ( v mém případě klidně i třicet *hi* ) doplňujících otázek, aby tázajícímu co nejlépe poradili. A tyto otázky nikdo nehodnotí. Dále také se do odpovědí počítají i odpovědi na vlastní otázku, pokud si všímám dobře - které tak nejsou odpověďmi, ale spíš upřesňujícími informacemi, poděkováními apod... Takže podle mě by měl patřit dík naprosto všem, kteří v dnešním shonu věnují chvíli času ostatním a bez nároku na naprosto cokoliv a někdy také s rizikem urážky apod. zde radí ostatním. Krásný den všem *slunce*

kibic*

Na to ale stačí použít možnost doplnění vyjádření!

pu®

Vemte si, že vlákno má třeba 75 přísěvků a Vaše poslední odpověď je někde kolem 30. místa... Nadto říkám, nekalkuluji tak, abych doplňovala poslední svou odpověď úplně mimo nový dotaz, kde by to tázající nemusel najít (nezobrazí se to jako nový příspěvek) ale píši pod dotaz. Ale to je fuk, tato debata je ztrátou času, jen si stojím za tím, že dobrého rádce nedělají procenta či počet dobrých odpovědí; holt se v tomto názoru lišíme. Za sebe všem rádcům posílám dík! *slunce*

kibic*

Statistika obsahuje jen prvních padesát rádců, proto se neobjevili ti pod touto hranicí. Váš postřeh je sice dobrý, ale ne dokonalý. V celé první stovce není číslo jedna simasonka! Přehlédl jste místo 65. *smich*

hodnocení

0x

přidávám se ke gratulantům, budeme tajně doufat, že to vydrží a že snad někdy uvidíme osobně na srazu *palec*

dejavu*
hodnocení

0x

Díky. Jinak statistika opravdu neřeší kvalitu, taky mám raději lidský přístup diskuze bez honění bodů, které o nás a našich kvalitách nevypovídají nic, Uzvávám krédo F. Perlse:

"Já dělám svou vlastní věc a ty dělej svoji.
Nejsem na světě, abych žil podle tvých očekávání,
a ty nejsi na světě, abys žil podle mých.
Ty jsi ty a já jsem já, najdeme-li se náhodou vzájemně, je to krásné.
Jestli ne, nedá se nic dělat."

lidka*

Moc pěkná odpověď dejavu - k tomu není co dodat. *tuc* Hezký večer Vám i ostatním - doufám, že bez polámaných stromů a dalších škod. :) Nějak se ta příroda zase na nás zlobí! *bum*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]