Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Splatka pujcky,poplatky

Od: erenom odpovědí: 4 změna:
Ahoj,vydelavam 23-25 000 mesicne,pritelkyne ma rodicovsky prispevek 7200 mesicne cca orientacne 30 000 mesicne prijem .. Jenze mam jeste starou pujcku na auto .. Ta je 6000 kc,najem 5700,zivotky,ducjodove,elektrika,plyn,internet a mobil a jsme na 15 000 mesicne poplatky .. Za jidlo dame cca 7 000 takze zbyde tak 7-8 na utraceni,pujcka je jeste na 7 mesicu,vydrzeli by jste to nebo by jste sundali jeji vysi treba jen na 2000 a splaceli dyl?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

S takovým rozpočtem bych si půjčku nikdy nevzala.

hodnocení

0x

Osobně si myslím že 7-8 tisíc na utrácení bohatě stačí a abych měl z krku tu půjčku splatil bych jí co nejdříve, ve Vašem případě těch 7 měsíců. Respektive za půl roku máte klid od půjčky a oddychnete si :) Takže za mě: splatit do těch 7 měsíců a neprodlužovat a nesnižovat, s 7 -8 tisíci se dá udělat spousta věcí a ta vize že za půl roku už to nebude 7-8 tisíc ale 13 - 14 tisíc by mě nutila představa neprodlužovat a splatit! Ale je to můj názor, a pokud nemáte nějaké další velké výdaje a toto Vám zbyde jste spokojený člověk :)

uska*
hodnocení

0x

Co je to 7 měsíců oproti budoucnosti? Nic. Vydržet . 7 tisíc na útratu o zaplacení všeho nutného vám nestačí? Napište co vám nyní chybí, bez čeho nemůžete spokojeně žít až do doby splacení půjčky.

ohneta*
hodnocení

0x

Mít 8000 na utrácení, to vám snad musí stačit ne? Raději vydržím těch 7 měsíců, než tu půjčku protahovat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]