Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stala se Vám někomu takováto záhada

Od: aja1946® odpovědí: 13 změna:

Dnes v 19 hodin jsem šla na procházku se psem, telefon jsem měla v kapse a rozhodně nepřichází v úvahu, aby se tam samo naťukalo 9 čísel, toto číslo v telefonu ani nemám uloženo a nevím, kdo to je. V 19.30 mi někdo volal, že má ode mne nepřijaté volání, omluvila jsem se, že jsem nikomu nevolala. Teď doma jsem se podívala na odchozí hovory a skutečně tam toto číslo je v 19.19. Absolutně si to neuním vysvětlit.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzmalatny*
hodnocení

0x

Úplně v klidu se to mohlo stát.

hodnocení

Že mohlo, ale jak, jak mohl můj telefon vytočit sám číslo.

sebod*

úplně normálně. Nebyla zamčená klávesnice a přitom, jak se tlačítka dotýkala kapsy, tak se namačkalo číslo. Mo a shodou náhod se zmáčklo i vyzvánění. Taky se mi to stává.

hodnocení

0x

Mně se už dvakrát na dotykovém telefonu, který má "ochranu" proti náhodnému "mačkání" v kapse (pokud je zakryt senzor přiblížení, tak display nereaguje) podařilo odeslat asi 8 nesmyslných zpráv po sobě poslednímu kontaktu. Takže ano, je to možné ;) *smich*

hodnocení

No tak děkuju.

hodnocení

0x

Občas se mi stává, že přijde hovor od někoho známého a když ho přijmu, je tam slyšet jen ruch ulice a nikdo se neozývá. Takže nic výjimečného. Mně se takhle na tlačítkovém telefonu v kapse "samo" zapnulo nahrávání a natočený zvuk se pak následně odeslal jako MMS na první číslo v seznamu. Vzápětí volala dcera, co že to má být, že tomu není moc rozumět. Bodejť by bylo, telefon byl v kapse. Od té doby zamykám klávesnici ručně, na automatiku nespoléhám.

Taky se mi stalo něco podobného, to mi volal-nevolal bratr, bylo to brzo ráno, zřetelně vstával do práce a asi omylem něco zmáčkl, slyšela jsem jenom : áchich-áchich, bóže, zívy-zívy, sakra, a další nepublikovatelná slova...

viking
hodnocení

0x

Mne toto delalo HTC. Dival jsem se na nej, kdyz vytukaval cislo a pak normalne zavolal... Neveril jsem vlastnim ocim... *ee*;)

hhhajzl jeden, toto delaval casto. Pak jsem ho vyhodil

hololorour
hodnocení

0x

a co nějaký proces na pozadí?

eivlis*
hodnocení

0x

To uz se mi stalo nekolikrat.. Zadna zahada,ale jen malo zabezpeceny telefon jak uz tu bylo psano..:) Stejne tak uz jsem parkrat prijala telefon nekoho znameho a...a nic, slysim jen jak s nekym mluvi a o me vubec nevi...

hodnocení

0x

Několikrát se mi stalo, že zvonil telefon od jednoho člena rodiny, ale nikdo nemluvil, jen byl slyšet hluk silnice. Křičela jsem, pískala. Pak típla. Ten člověk si telefon nazamykal. Nepoučil se.

doplněno 09.09.16 10:17:

Haf, to je naprostý nesmysl. Je to stavbou telefonu, jak rychle dovede navolit a odeslat číslo. Zamkněte ho dříve, než ho dáte do nějakého prostoru. Kapsy, kabelky, pouzdra. Není to práce, je to jeden klik.

haf

Tohle se stava zpravidla zakaznikum operatora O2 *jasne*

Ne že bych byl zastánce O2 mám sám Vodafone ale proč se to stává převážně zákazníkům O2? Nějaký "šmel" ze strany O2?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]