Nejste přihlášen/a.
Dnes v 19 hodin jsem šla na procházku se psem, telefon jsem měla v kapse a rozhodně nepřichází v úvahu, aby se tam samo naťukalo 9 čísel, toto číslo v telefonu ani nemám uloženo a nevím, kdo to je. V 19.30 mi někdo volal, že má ode mne nepřijaté volání, omluvila jsem se, že jsem nikomu nevolala. Teď doma jsem se podívala na odchozí hovory a skutečně tam toto číslo je v 19.19. Absolutně si to neuním vysvětlit.
Občas se mi stává, že přijde hovor od někoho známého a když ho přijmu, je tam slyšet jen ruch ulice a nikdo se neozývá. Takže nic výjimečného. Mně se takhle na tlačítkovém telefonu v kapse "samo" zapnulo nahrávání a natočený zvuk se pak následně odeslal jako MMS na první číslo v seznamu. Vzápětí volala dcera, co že to má být, že tomu není moc rozumět. Bodejť by bylo, telefon byl v kapse. Od té doby zamykám klávesnici ručně, na automatiku nespoléhám.
Několikrát se mi stalo, že zvonil telefon od jednoho člena rodiny, ale nikdo nemluvil, jen byl slyšet hluk silnice. Křičela jsem, pískala. Pak típla. Ten člověk si telefon nazamykal. Nepoučil se.
Haf, to je naprostý nesmysl. Je to stavbou telefonu, jak rychle dovede navolit a odeslat číslo. Zamkněte ho dříve, než ho dáte do nějakého prostoru. Kapsy, kabelky, pouzdra. Není to práce, je to jeden klik.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.