Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se jmenuje film

Od: plotynka odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Chci se zeptat, jestli někdo neví, jak se jmenoval jeden film. Už si na něj vzpomínám jen matně. Ale bylo to o nějakém policistovi, který byl z nějakého důvodu postaven mimo službu a byl poslán na nějakou psycho terapii. Bylo to v zimě... Bylo to něke v horách, v nějakým (tuším) podzemním bunkru? Bylo jich tam víc, myslí že všechno policisti. Jeden kolega toho hlavního si někde pronajal tand atd a byl někde o pár kilometrů dál na rybníku, kde chytal ryby. Časem se v tom baráku začalo vraždit(tuším, že měl umřít hlavní hrdina). Ale zabíjel i ostatní. Nevěděli, kdo to je. Taky si vzpomínám, že odtamtud utekli někteří autem, ale ten vrah je zastavil a zail. Všechno se odehrávalo v zimě, na nějakém odlehlém místě. Byly tam jen ti, kteří se měli léčit a nějaký terapeut. Na nic víc si nevzpomínám, ale snad mi někdo i podle tohot popisu pomůže. Díky!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Myslím, že máš na mysli tento film : fdb.cz/...

plotynka
hodnocení

Ano, je to on. Velice Vám děkuji!

plotynka
hodnocení

A jsem tu opět a opět se stejnou otázkou :-D Jak se jmenuje film? Bylo to o nějakým mmuži, který se tuším vrátil z vězení a chtěl se někomu pomstít? Sehnal si auto (tuším, že to byl mustang?) který trošku upravil, tzn. plechy na skla, aby ho nemohl zastřelit atd... Bydlel v nějakém polorozpadlém domě ještě s asi 3 lidmi. mladší muži a jedná dívka. Někdo po něm šel a aby zjistili, kde je, mučily ty spolubydlíí. On se vráil a pozabíjel je. Je toho málo, ale vzpomínám si na to jen matně... Snad to alepoň někoho trkne podle toho mála, co jsem ze sebe dostal. Díky moc!

tachosh*

Tohle je film KAT, angl. The PUNISHER. Zde video

trinity_18*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]