Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chci se zeptat, jestli někdo neví, jak se jmenoval jeden film. Už si na něj vzpomínám jen matně. Ale bylo to o nějakém policistovi, který byl z nějakého důvodu postaven mimo službu a byl poslán na nějakou psycho terapii. Bylo to v zimě... Bylo to něke v horách, v nějakým (tuším) podzemním bunkru? Bylo jich tam víc, myslí že všechno policisti. Jeden kolega toho hlavního si někde pronajal tand atd a byl někde o pár kilometrů dál na rybníku, kde chytal ryby. Časem se v tom baráku začalo vraždit(tuším, že měl umřít hlavní hrdina). Ale zabíjel i ostatní. Nevěděli, kdo to je. Taky si vzpomínám, že odtamtud utekli někteří autem, ale ten vrah je zastavil a zail. Všechno se odehrávalo v zimě, na nějakém odlehlém místě. Byly tam jen ti, kteří se měli léčit a nějaký terapeut. Na nic víc si nevzpomínám, ale snad mi někdo i podle tohot popisu pomůže. Díky!
A jsem tu opět a opět se stejnou otázkou Jak se jmenuje film? Bylo to o nějakým mmuži, který se tuším vrátil z vězení a chtěl se někomu pomstít? Sehnal si auto (tuším, že to byl mustang?) který trošku upravil, tzn. plechy na skla, aby ho nemohl zastřelit atd... Bydlel v nějakém polorozpadlém domě ještě s asi 3 lidmi. mladší muži a jedná dívka. Někdo po něm šel a aby zjistili, kde je, mučily ty spolubydlíí. On se vráil a pozabíjel je. Je toho málo, ale vzpomínám si na to jen matně... Snad to alepoň někoho trkne podle toho mála, co jsem ze sebe dostal. Díky moc!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.