Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nosit tuto vestu?

Od: doomman odpovědí: 19 změna:

Dobrý den, poradíte mi prosím - jak mám nosit takovou vestu aby to vypadalo dobře mastersky, však víte asi jak to myslím - jestli s tričkem (prostě aby z ní koukaly ty rukávy) nebo samotnou (aby byly vidět celý ruce).

Nic jinýho mně nezajímá, jen tohle. Buď s nebo bez. Díky za rady.*pivo*

Jak  nosit tuto vestu?

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

0x

Tohle je druhá vrstva, tzn, pod to tričko.

doplněno 04.09.16 22:39:

Tak snad vidíte že je to mikina, akorát bez růkávů. takže taková vesta. Proto se nosí buď na večer, nebo do chladna,aby nenachladly záda. A nosí se pod to větčinou triko, proto i ten jezdec (zip)

doomman
hodnocení

Díky za odpověď ale to je mi fuk jaká je to vrstva, mně zajímá jak to bude vypadat masterský.

ladinpraha*

Nevím sice co je masterský, ale frajeři budou až do jara chodit v kraťasech a tílku, aby si nepřipadali jako zimomřiví chudáčci.

majsterjoe*

Jo a v pětapadesáti frajeři budou kňučet jak je bolí kolena.

doomman
hodnocení

Až takhle to zas nemyslím. I když - v kraťasech chodím klidně do nuly, nevadí mi to. Tílko bych na sebe ale nevzal.*sok*

hodnocení

0x
Ahoj.
Záleží na tom,jakou máš postavu.
Pokud si slušně nabušený,opálený a relativně pěkný,nos ji jen tak.
Pokud jsi pravý opak,ber tričko :-D
doomman
hodnocení

Díky, řekl bych normální. Nějaký extrémy se nekonají.*nevi*

doomman
hodnocení

Jinak kdyby vás zajímalo co bych k ní ( chci i černou) nosil, tak US maskáčové kraťasy, černobílou kšiltovku nebo šátek a tmavě šedý boty.

tiffany*
hodnocení

0x

Tak tričko bych si, být Vámi, do téhle vesty nevzala, leda bez rukávů. Myslete ale na to, že tak teplých dnů už moc nebude, tak si kupte podobnou mikinu s rukávy. Pod ni už to tričko půjde a bude Vám dobře nejmíň do konce října ;).

doomman
hodnocení

Tak tričko bez rukávů = zbytečnost. To vypadá stejně jako když pod ní není.

tiffany*

Já si to nemyslím, nic totiž nevypadá, ani není stejné ;), ale jistě je to na Vás, Vy to budete nosit.

doomman

Dobrý den, myslím že jo, je to fuk. Ruce jsou celý vidět. O to mi jde. Jestli aby byly vidět holý ruce, nebo aby koukaly rukávy.

hodnocení

0x

Podle mého názoru (bez urážky) v této vestě nebudete vypadat mastersky ani s ani bez.Však víte asi jak to myslím,ne?:-D

doomman
hodnocení

Je pohodlná a dobrá, má kapuci*palec*

hodnocení

0x

Mastersky, v této vestě jen na tělo, budeš vypadat tehdy, jestli máš několik let cvičení kulturistiky. Jinak ne!

doomman
hodnocení

Tak já nevim ja to mám napsat, tak frajersky, hustě, cool, supra, brutálně, machrovsky, ..*frajer* Vyberte si.

doplněno 05.09.16 11:10:

Jako, svaly by se sice našly, ale mám trochu jiný sportovní zájmy než celý dny dřít a pak si měřit šuplérou přírůstek svalů...*smich*.

doplněno 05.09.16 11:21:

Kulturistika, to je spíš syndrom. A pak se mastit olejem jak ložisko:-D. To je zase druhej extrém.

doomman
hodnocení

0x

Tak jen v rychlosti najito jak by to asi vypadalo

Jak  nosit tuto vestu? #2
Jak  nosit tuto vestu? #3
Jak  nosit tuto vestu? #4

hodnocení

0x

s trikem

Asi takhle... když s trikem, tak budeš vypadat normálně. Když bez, tak budeš vypadat jako debil. Co je pro Tebe dost "mastersky" si rozhodni sám...

doomman

Tak jo. I v anketě to tak dopadlo, díky za rady.*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]