Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, poradíte mi prosím - jak mám nosit takovou vestu aby to vypadalo dobře mastersky, však víte asi jak to myslím - jestli s tričkem (prostě aby z ní koukaly ty rukávy) nebo samotnou (aby byly vidět celý ruce).
Nic jinýho mně nezajímá, jen tohle. Buď s nebo bez. Díky za rady.
Tohle je druhá vrstva, tzn, pod to tričko.
Tak snad vidíte že je to mikina, akorát bez růkávů. takže taková vesta. Proto se nosí buď na večer, nebo do chladna,aby nenachladly záda. A nosí se pod to větčinou triko, proto i ten jezdec (zip)
Díky za odpověď ale to je mi fuk jaká je to vrstva, mně zajímá jak to bude vypadat masterský.
Nevím sice co je masterský, ale frajeři budou až do jara chodit v kraťasech a tílku, aby si nepřipadali jako zimomřiví chudáčci.
Tak tričko bych si, být Vámi, do téhle vesty nevzala, leda bez rukávů. Myslete ale na to, že tak teplých dnů už moc nebude, tak si kupte podobnou mikinu s rukávy. Pod ni už to tričko půjde a bude Vám dobře nejmíň do konce října .
Já si to nemyslím, nic totiž nevypadá, ani není stejné , ale jistě je to na Vás, Vy to budete nosit.
Mastersky, v této vestě jen na tělo, budeš vypadat tehdy, jestli máš několik let cvičení kulturistiky. Jinak ne!
Tak já nevim ja to mám napsat, tak frajersky, hustě, cool, supra, brutálně, machrovsky, .. Vyberte si.
Jako, svaly by se sice našly, ale mám trochu jiný sportovní zájmy než celý dny dřít a pak si měřit šuplérou přírůstek svalů....
Kulturistika, to je spíš syndrom. A pak se mastit olejem jak ložisko. To je zase druhej extrém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.