Zdravím momentálně nemám počítač a asi jen tak mít nebudu, takže je nuda, mám jedine mobil a tablet ale na tom mě hry nebaví, nejsem na tom zavislej stejně hraju maximálně dvě hodiny a pak jdu ven, ale když po mě rodiče nic nechtějí, a já se nudím tak sem prostě na dně z toho co mám dělat. Když vstanu jdu do školy a přijdu jdu ven a v 19 hodin přijdu a chvíli hraju nebo surfuju na internetu na mobilu, ale o víkendu prostě nejde být venku celý den.
Učit se, jít někam na sport nebo jiné koníčky, kurzy, kroužky, akce. A do knihovny pro dobré knížky. Na některých programech v Tv jsou dobré pořady. Doma pomoz s úklidem, něco si vyrob.
Tak to už běž rovnou do důchodu. ...Nebo se uč na nějaký hudební nástroj.
jjjj
Ucit se nechci protože z toho mi je na blítí,Rád bych se dožil počítače takže sport nehrozí, tlak si fakt zrychlovat nehodlám, kroužky nejsou zadarmo a to si radši můžu šetřit na PC, knížky mě nebaví, a v TV nic nedávají. Doma nikdo pomoct nechce akorát vyndat míčku a vysát ale to je za týden tak hodina a to fakt nic není.
jtt
Kde vemu na hudební nástroj? To rovnou můžu koupit PC.
A za pár let tu máme dotaz: nemůžu si najít holku, mám sociofobii a neumím komunikovat s lidmi, můj život je zbytečný, i v 24 jsem panic... Jojo, lidstvo se furt honí za nesmrtelností, přitom hodně lidí neumí smysluplně trávit svůj čas.
jaa*
Ano sociofobii mírně i psychopatii (myšlenky) mám určitě proto mi moc možností jak trávit čas nezbývá leda tak PC, venku na zahradě a nebo kino ale musí být tak 5 lidí maximálně tam. O holku nestojím je to zbytečné, a to jestli sem nebo nejsem panic je mi úplně ukradené protože masturbace mi stačí je to mnohem lepší než sex když si můžu představit naprosto všechno.
Sociofobie vám nemusí bránit ve smysluplném trávení volného času i převážně mezi čtyřmi stěnami domova. Ale ona to spíš - podle dalších vyjádření - bude tak trochu pubertální póza, že? Nic se neděje, časem to odezní samo.
Já se nudila jenom ve špitále, to už je dávno, A objevila jsem SUDOKU. To když Tě chytne, tak Tě nepustí. Zkusíš pro začátečníky, pak střední, nakonec pro pokročilé. Já si teď vybírám ty komplikované varianty. A beru si to do vlaku nebo luštím večer před spaním. To je výborné na vyčištění hlavy, jestli se chceš odpoutat od myšlenek na nějaký problém. Na sudoku jsou i speciální tužky dvoustranné / tuha-guma/.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.