Nejste přihlášen/a.
Nemohu se rozhodnout mezi Superbem III L&K a Passatem B8 Highline. Stejný koncern, prakticky identická auta, Superb je možná trošku osekanější. V recenzích většinou vyhrává Superb i díky designu který je dravější oproti Passatu, kde se za poslední roky desing navíc moc nezměnil. Ještě jsem uvažoval o Volvu S90 ale nakonec se rozhodl že zustanu u koncernu. BMW ani Mercedes mě moc neláká. Možná Audi, ale spíš ta Škoda a VW.
VW mi příjde nakonec jako nuda. Co říkáte na Alfu Giuliu?
Alfa Giulia je trošku víc zaměřené na řidiče. Srdcaře. A lidi kteří rádi vybočí že stáda. To Vy jako odkojenec koncernu pravděpodobně nebudete ani jedno. A určitě to nemyslím pejorativně.
Možná Vás to překvapí ale jezdím s Alfou 147 kterou si půjčuji od rodiču. Jízdní vlastnosti má skvělé ale auto jako celek se mi designově moc nelíbí. A Giulia je po dlouhé době Alfa která se fakt povedla i když provedení interieru a palubní navigace je slabší. Bohužel to celkem zabijí cena. I když je jasné že člověk si nekupuje alfu kvůli navigaci a asistentum ale kvůli požitku z jízdy.
Teď nad ní hodně uvažuju. VW jsem zavrhnul protože mi příjde strašně konzervativní a nudné. A ta Alfa je designově super a věřím že donutí hodně lidí na ulici se za ní otáčet. A moc lidí ji tady nebude mít takže jak jste psal člověk se odliší. Nová Giulietta je tady už 6 let a na silnici ji potkám málokdy
Obojí jsou naprostá nuda bez jakékoliv jiskry, tuctová přibližovadla. Odvezou odsud tam bez jakýchkoliv emocí. Někomu to může vyhovovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.