Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Které auto se Vám líbí více?

Od: fauve odpovědí: 15 změna:

Nemohu se rozhodnout mezi Superbem III L&K a Passatem B8 Highline. Stejný koncern, prakticky identická auta, Superb je možná trošku osekanější. V recenzích většinou vyhrává Superb i díky designu který je dravější oproti Passatu, kde se za poslední roky desing navíc moc nezměnil. Ještě jsem uvažoval o Volvu S90 ale nakonec se rozhodl že zustanu u koncernu. BMW ani Mercedes mě moc neláká. Možná Audi, ale spíš ta Škoda a VW.

doplněno 04.09.16 15:54:

VW mi příjde nakonec jako nuda. Co říkáte na Alfu Giuliu?

Které auto se Vám líbí více?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

osobně bych šel do Volva

z těch dvou co sou na fotu se mi víc líbí ten sup

fauve
hodnocení

Mě to Volvo celkem zaujalo, protože jsem se díval na starší Volva a ta měla naprosto hnusný interiér ale nová S90 je hezká i uvnitř. Dokonce mi příjde že z toho jde taková hezká švédská atmosféra. Ale furt mě to táhne k tomu koncernu. Tak uvidím.

tiffany*
hodnocení

0x

Oba pěkný, za mně Passat... záleží, co více jde k Vaší mentalitě a taky, v čem se Vám lépe sedí.

jasonspezza
hodnocení

0x
Ač nejsem zastánce ani jedné značky tak konkrétně tady za mě jednoznačně ta Škoda.Perfektní maska chladičů a světlomety.

balzerka
hodnocení

0x

To jste měl napsat raději do rubriky auto-moto, tam chodí více znalců. Jinak mně se Škodovky nelíběj, to raděj VW. Mně se líbí Opel Meriva, ten nový dlouhý s vlnkou na spodní linii oken. Už proto, že má praktické zadní dveře - opačně.

hodnocení

0x

Škoda Superb.

vernon
hodnocení

0x
Z těchto dvou jednoznačně Superb.

nellka
hodnocení

0x
Tutez otazku resil partner. Vybral VW. Za me pasik pusobi tak nejak luxusneji - pohodlneji mekceji, tiseji... Ale to muze byt samozrejme subjektivni. Passat je uhlazenejsi, podle me vic elegantni, superb je trochu sportovnejsi. Vybral zlatou s hnedymi (mokka?) vnitrky a vypada perfektne.

hodnocení

0x

Mně osobně spíše poslední C6 nebo peu 607,ale z výše uvedených bych asi spíše volil Superba,byť je to nafouknutější octáva,ale přijde mi pěknější, Pašík je takový ,moc usedlý,konzervativní!

cl
hodnocení

0x

Alfa Giulia je trošku víc zaměřené na řidiče. Srdcaře. A lidi kteří rádi vybočí že stáda. To Vy jako odkojenec koncernu pravděpodobně nebudete ani jedno. A určitě to nemyslím pejorativně.

fauve
hodnocení

Možná Vás to překvapí ale jezdím s Alfou 147 kterou si půjčuji od rodiču. Jízdní vlastnosti má skvělé ale auto jako celek se mi designově moc nelíbí. A Giulia je po dlouhé době Alfa která se fakt povedla i když provedení interieru a palubní navigace je slabší. Bohužel to celkem zabijí cena. I když je jasné že člověk si nekupuje alfu kvůli navigaci a asistentum ale kvůli požitku z jízdy.

cl

Jsem moc rád že jste na ni alespoň pomyslel ;)

fauve
hodnocení

Teď nad ní hodně uvažuju. VW jsem zavrhnul protože mi příjde strašně konzervativní a nudné. A ta Alfa je designově super a věřím že donutí hodně lidí na ulici se za ní otáčet. A moc lidí ji tady nebude mít takže jak jste psal člověk se odliší. Nová Giulietta je tady už 6 let a na silnici ji potkám málokdy :)

takjan*

Obojí jsou naprostá nuda bez jakékoliv jiskry, tuctová přibližovadla. Odvezou odsud tam bez jakýchkoliv emocí. Někomu to může vyhovovat.

8xu1

Pokud to bude Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, nemám nic proti. Klidně bych to mohl mít doma. *frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]