Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, já myslím, že se to hodí skvěle - jen bych použil češtinu, ale ona ta angličtina asi už k mládí patří. Zdravím!
Ahoj Kateřino.
V prvé řadě se "kolegyně" píše s tvrdým "y."
Ve druhé řadě se veselé narozeniny píše " happy birthday".
Jinak pejsek je hezký.
vhodnost obrázku záleží čistě na vkusu jubilanta... (neboli otázka je z principu nezodpověditelná, mohl bych odpovědět, jak by se líbil takový obrázek mně, ale to jistě vědět nepotřebujete...),
jistě by se dalo odpovídat z hlediska platných estetických norem (kritéria vkusnosti pochopitelně určit jdou, pokud připustíme právoplatnost fundovanějších lidí na taková hodnocení), ale i tady mám pocit, že o takový posudek vám nejde - jde vám o to, aby se přání líbilo adresátce - aneb viz výše "Unanswered Question"
(aneb takovej můj (trošku nafoukanej) pokus o drobný vtípek, hint, když už jsme u té angličtiny... (-: )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.