Nejste přihlášen/a.
Pokud máte doma Fenistil gel, namažte to. Osobně bych si vzala Zyrtex, nebo Zodac. Nevím, kdy se Vám to stalo, ale pokud to dále neotýká, šla bych až ráno k lékaři.
To je hrůza, jaký neznámý hmyz se objevuje ![]()
To je nechutný. Minulý týden jsem viděla mouchu, kterou jsem tu v životě neviděla. Byla velká, ale masařka to nebyla. A teď mi lítá po bytě sršeň.
Hlavně, že se o vás postarala přítelkyně. Kdo by se o mě postaral, nevím. Snad raději nikam moc nechodit nebo se stříkat repelenty.
když se hmyzu podaří píchnout do kloubu, tak to oteče a celkem i bolí dost, mě takhle nějak bodla asi včela, a vtipný na tom bylo, že to žihadlo leželo úplně volně na kůži, pokud si to dobře pamatuju; jak jsem nedávno četl na přehledu bodavýho hmyzu, včely (ani vosy a sršni) nedávají nejbolestivější bodance - to dokáže jakási zcela nenápadná hrabalka obecná (ostatně tady je celý přehled pmczech.webnode.cz/... ; ten váš bodavec tam ovšem není)
na doktora bych se vykašlal (co by s tím asi tak mohl dělat? - nic...), na případný (velice nepravděpodobný) komplikace stran zánětu dík infekci by si stejně bylo nutný počkat, až by se objevily (opět - co by s tím měl doktor asi tak dělat? - otevřít a dezinfikovat?, nasadit preventivně antibiotika?)
P.S. 20:57 - ještě nic netušící postižený komunikuje z bytu o svých trablech; 22:04 - informuje nás z nemocnice (kam mu přítelkyně nezapomněla při všem shonu dodat nějaký komunikační prostředek) o posledních dramatických 67 minutách, během kterých se udály tyto věci: postiženec omdlel (proč, je celkem záhada), následně byl nalezen přítelkyní, byl převezen do nemocnice, tam oddiagnostikován, a z nějakého důvodu mu byly aplikovány "kapačky", načež se probral (dost rychle, když odečteme minimální čas potřebný na předchozí děj, moc toho "kapání"k naprostému probrání nebylo třeba), chopil se zmíněného k ruce připraveného komunikačního prostředku a byl tak laskav, že nás informoval o této vskutku nabité hodince... (doufám, že nás čeká neméně napínavé pokračování)
"Pry budem cekat..."
To jo, na tu reportáž si urcitě počkám. Možná kvůli tomu výjimečně zhlédnu i onen "dodatek zpráv", zvaný "budu na Primě". ![]()
Ještě doplním "Hafhafa" - postižený netuší, co to bylo, nikdo z okolí to taky neví, doktoři to netuší, dokonce ani na Internetu o tom nic nenašel, vzápětí ale posílá odkaz na jakousi neznámou miniaturní potvoru. Podle jeho popisu to bylo velké jako špendlíková hlavička a dokázalo mu to vpíchnout cosi (snad žihadlo) půl cm pod kůži. To by teda musel být pořádně velký špendlík
.
A já myslel, že prázdninová nuda už skončila ![]()
Prý aktuální foto..
Zde je článek z roku 2014 se stejnou fotkou, údajně zranění z myčky, tohle vlákno je fakt trapné..
Máte samozřejmě pravdu, magdone
škoda, že mě nenapadlo hned včera vyhledat, mohlo být jasno hned.
Jj, tu hrst prášků z vlákna jsem včera hodila do vyhledávače, ale nic mi to bohužel nenašlo. Některé dotazy ani nečtu, stačí přečíst název ![]()
Vlákno není trapné, trapný je tazatel, který si nedokáže vymyslet pravděpodobný příběh a myslí si, že jsme tu banda blbců. ![]()
andy - podobné neuvěřitelné příběhy se tu objevují touhle dobou pravidelně, když prázdninové radovánky končí a školní starosti ještě nenastaly. Nevadí mi, docela se tím bavím
. Je ale potřeba dát jasně najevo, že neskočím na všechno. Podobné je to s různými žádostmi o návod na sebevraždu. Jen s tím rozdílem, že ty už tak zábavné nejsou
.
Ale ten článek co je u té fotky na původní stránce je zajimavý. Zajimavé a varující jak může drobné pořezání způsobit velké problémy!
to teda souhlas, původní příhodu z michalvsydney.blog opravdu stojí za to si přečíst;
nojo, to je ten jeden případ třeba z pár tisíc, kdy zdánlivá banalitka neskončí moc dobře (ovšem 14 dní už je trochu moc, taky ale docela koukám, jak lehký je přeříznout si - na svrchní straně prstu(!) - šlachu...); je to poučné i v tom, že pokud by se tahle příhodička stala někomu, kdo by neměl krytou úhradu léčby, tak by díky téhle jediné epizodce mohl být fakt v prdeli na celej zbytek života (protože utýct před dluhama v dnešním globalizovaném světě nemusí bejt tak lehký), tahle sranda by teda stála prachů sakra hodně (o penále a podobných položkách už radši ani neuvažovat)...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.