Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ubytování Velký Meder

Od: xxxtripl odpovědí: 5 změna:

Chystáme se letos poprvé do Velkého Mederu a proto chci znát vaše tipy na ubytování v soukromí. Podle fotek se nám zatím zamlouvá nejvíc www.ubytovani-vel/..., protože potřebujeme být v dosahu internetu a preferujeme klidné pěkné prostřední vhodně pro děti 4 a 6 let. Byl jste u nich už někdo?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Tohle ubytování neznám, ale zaráží mě vzdálenost od termálního koupaliště. Uvádí se, že ubytování je 100 m od vlakového nádraží a to je dooost daleko od koupaliště, takže byste museli používat auto a to by se mi na dovolené nechtělo. Navíc byste u termálu platili parkovné. Chtělo by to najít něco blíže koupališti. O nabídky na ubytování není nouze i v sezoně. Co druhá chalupa má ubytování.

Už tam několik let nejezdíme, ale zamilovali jsme si termály v Dunajské Stredě. Je to 10 km před Velkým Mederem, obcí projíždíte. Je to menší termální koupaliště, nově zrekonstruované, nevím jak v prázdniny, ale mimo sezonu tam není hlava na hlavě. V Meděru mi vadily jednodenní autobusové zájezdy, to byl děs. Přijely 4 autobusy, vyhrnulo se asi 150 lidiček, obsadili vířivky a do jejich odjezdu v 18. hodin jste neměla šanci se do vířivky dostat.

Přeji příjemnou dovolenou.

hodnocení

0x

Já to znám tady: ubytovaninaslovensku.eu/...
Zahrada možná nebude tak velká jako to co ukazujete, ale vím, že domácí jsou v pohodě, od bazenu to moc daleko není, stačí juknout na Dunajskou ulici. Internet tam taky je

knickuji
hodnocení

0x

Jezdíme k paní Heleně Losonzské, Kurtaserská 275/81, helena.losonszka@panelnet.sk. K termálům je to cca 8 minut chůze a do města taky tak. Ubytování = 3 - 4 postele, sprcha, WC, kuch. linka, internet, zahrada. Pro nenáročné.

honzmalatny*
hodnocení

0x

Dobrý den,dle mapy je to trochu z ruky od termálů.Pěšky dálka s dětmi,autem kousek,ale budete platit na parkovišti.I ta cena se mi moc nezdá na takovou dálku od termálů.Byl jsem tam několikrát a bydleli jsme v apartmánu kousek od termálů,cca do 5 minut s dětmi pěšky.Hledejte spíže blíž.Moje rada.

doplněno 12.04.13 17:12:

penzionflora.sk/...

už jsem si vzpomněl.měli jsme i štěstí na sousedy,děti 4 a 13 let.

verona1963*
hodnocení

0x

jezdíme tam každy rok,to co jste si vybrala tak je daleko k termálům,šli byste přes celý město letos jedeme opět už jsem si také vybrala apartmán blízko termálu hledejte uvytování v ulicich -DUBOVÁ-ČIČOVSKÁ uytovní je tam spousta stojí u termlů a odchytávaji si klienty samí oni už ví že je v sobotu nástup jezíme tam na 14 dní jedete autem nebo vlakem?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]