Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výpočet invalidního důchodu

Od: swinger73* odpovědí: 3 změna:

Dnes mi přišlo z Prahy rozhodnutí kolik mi vypočítali invalidního důchodu. Kdy asi pošlou peníze? Už se to táhne tři měsíce :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Není v rozhodnutí uveden i výplatní den? Nevím přesně, jak to probíhá u ID, ale v případě starobního důchodu by výplata měla přijít nejpozději v den výplaty – zpětně od data, od nějž jste o důchod žádal. Ale podle mne přijde důchod spíše dříve dopočtený ke konkrétnímu datu a ve výplatní už důchod na další období. [Ale počkejte si ještě na další odpovědi.]

swinger73*
hodnocení

Není,jen se tam píše že důchody se vyplácejí od 2. do 24. dne v měsíci. Děkuji Vám za odpověď.

uska*
hodnocení

0x

Tři měsíce je normální doba na vyrozumnění žadatele, to dodrželi. Kdy vám pošlou peníze zde nikdo nemůže vědět, každý to máme jinak.

Mně přišla záloha vypočtena přesně za dobu od podání žádosti 4. měsíc , v 5. měsíci již mi přišel řádný ID.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]