Zdravím, momentálně se pohybuji kolem sportu a nejsem spokojen s dresy, které má náš tým. A tak jsem se rozhodl, že bych zkusil něco navrhnout. Vím, že základem bude tužka a papír, ale chtěl bych to hodit i do počítače a popřípadě rovnou v nějakém programu to vytvářet... jednalo by se o dresy, trička, mikiny, kraťase a případně nějaký merch (šály, čepice apod.)... A proto se ptám, jestli neznáte nějaký počítačový program na tohle, avšak mám jednu podmínku a to je, aby ten program byl bezplatný...
placené: Photoshop či Corel Draw popř. nějaký program přímo určený na oblečení
z neplacených nevím
matt*
Díky... pokud nenajdu nic neplacené, tak se kouknu na tyto
k2
Free je treba Inkscape. Nicmene naucit se ovladat jakykoliv graficky editor tak, aby vysledkem prace bylo neco "pouzitelneho" neni zalizitost na 1 odpoledne.
matt*
Nepočítám, že to budu umět hned, to určitě ne ... Chtěl bych se tomu možná věnovat dlouhodobě, záleží jak mě to bude bavit a jak mi to půjde. Sám nevím, co bych chtěl do budoucna dělat, tak jsem si řekl, že to zkusím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.