Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Grafický program

Od: matt* odpovědí: 8 změna:
Zdravím,
momentálně se pohybuji kolem sportu a nejsem spokojen s dresy, které má náš tým. A tak jsem se rozhodl, že bych zkusil něco navrhnout. Vím, že základem bude tužka a papír, ale chtěl bych to hodit i do počítače a popřípadě rovnou v nějakém programu to vytvářet... jednalo by se o dresy, trička, mikiny, kraťase a případně nějaký merch (šály, čepice apod.)... A proto se ptám, jestli neznáte nějaký počítačový program na tohle, avšak mám jednu podmínku a to je, aby ten program byl bezplatný...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

placené: Photoshop či Corel Draw popř. nějaký program přímo určený na oblečení

z neplacených nevím

matt*
hodnocení

Díky... pokud nenajdu nic neplacené, tak se kouknu na tyto :)
k2

Free je treba Inkscape.
Nicmene naucit se ovladat jakykoliv graficky editor tak, aby vysledkem prace bylo neco "pouzitelneho" neni zalizitost na 1 odpoledne.

matt*
hodnocení

Nepočítám, že to budu umět hned, to určitě ne :-D ... Chtěl bych se tomu možná věnovat dlouhodobě, záleží jak mě to bude bavit a jak mi to půjde. Sám nevím, co bych chtěl do budoucna dělat, tak jsem si řekl, že to zkusím.

hodnocení

0x

Zadarmo - Malování, součást OS.

k2

Radite nesmysl, tazatel potrebuje vektorovy program, ne bitmapovy...

matt*
hodnocení

Moc nevím, co to znamená, ale Malování mi přišlo nevyhovující, když jsem potřeboval něco nanášet apod.

Nesmysl? Jen proto, že neumíte kreslit a proto používáte vektory? Proč by si návrh nemohl navrhnout ručně, jde o tričko ... *modla*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]