Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak oslovit holku - zastávka

Od: jakell® odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

Dnes jsem potkal dnes na zastávce fajn hezkou holku, ale když jsem ji chtěl oslovit ( protože oční kontakt byl výborný ), jako vždy jsem měl okno a nenapadla mě žádná normální hláška na oslovení. Leda ahoj, pokud bych se to teda odvážil vůbec říct. Vždycky je to se mnou tak, že mě holka zaregistruje a kouká se na mě, většinou se i usměje, ale pak je řada na mě a já nejen že nevymyslím ani to blbé ahoj, ale ani se neodhodlám k oslovení.

No a tak jsem tady a ptám se na dvě věci, 1. jak se odhodlat ji oslovit a 2. jak ji oslovit - na zastávce?

Díky za rady.

P.S. Komentáře ve stylu jsi to a ono, mi psát nemusíte.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ty: Ahoj, mas pekny usmev.

Ona: Ahoj, diky.

Ty: Mas chvilku cas, nechces zajit tady kousek nachvili na kafe?

Ona: Promin, chvatam...

Ty: A nechces si vymenit cislo, ze bych Ti zavolal a domluvili bychom se na jindy?

...zadna velka veda.

hodnocení

0x
Ahoj, chtěl bych s Vámi
.. povídat, randit, jít na kávu, smát se, spát... (Vyber si.)
Máte-li stejné přání, neříkejte nic, jen se usmějte!
90% žen se usměje. Stačí se navázat...
Nebo to napiš na lísteček, přidej telefón. Podej jí to a čekej...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]