Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik ušetřím koupí měsíční jízdenky na bus?

Od: la odpovědí: 2 změna:

Pokud mě cesta autobusem stojí z jedné vesnice do brna (přímý spoj) cca 44 Kč (cca já nevím 46 km), na kolik mě vyjde jedna jízda (jen tam) pokud bych si koupil měsíční jízdenku? Bez nějakých slev, jen měsíční jízdenka? Normálně by mě to vyšlo ve všední dny za měsíc=

44Kč*2 (cesta tam a cesta zpátky) * 23 (cca pracovních dní v měsíci)= 44*2*23= 2 024 Kč

Kolik tak lze v PRUMERE, OBECNE, ZHRUBA usetrit pokud si koupím měsíční jízdenku, cca 50% na jednu jízdu (tzn že by mě jedna jízda vyšla na cca 22 Kč?)?

(Ne nemůzu se zeptat řídice, nejezdím pravidelně, ptám se obecně a s nějakým řidičem se střetnu nedjříve za x dní). Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

0x

Zjistete si, s jakym dopravcem jezdite a do jake zony spadate. Pokud je zarazen pod IDS JMK, tak mrknete na odkazy dole. No a pote jenom vybrat jizdenku. Zonu zjistite z mapy na strankach nize.

idsjmk.cz/...

idsjmk.cz/...

aletojefuk
hodnocení

Díky zkusím...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]