Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky Anime?

Od: zuko2298 odpovědí: 4 změna:

Zdravim mohl by jste mi nekdo poradit nejaky anime?

neco podobneho Naruto Shippuuden,Bleach,Fairy Tail,Death note nebo Sword Art dik za radu,

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

naihonn*
hodnocení

0x

Inu, protože dost z těchto patří do mojeho repertoáru, tak doporučím další mé relativně oblíbené. Dragonball a Dragonball Z a pak taky History's Strongest Disciple Kenichi. Taky vidím, že tam nemáš One Piece, což patří s Narutem a Bleach do té velké trojky, i když jsem to zatím ještě neviděl ani nečetl, ale asi to časem napravím.

hodnocení

0x

Ty vyjmenované neznám, pro mě je synonymem pro kvalitní anime tvorba Miazakiho - Nausicaa, Mononoke Hime, Howls Moving Castle, Laputa,...

Ale jedině v původním japonském znění s českými titulky, jiný jazyk než japonština se k tomu prostě nehodí. Je tam i dokonalá hudba od Hisaishiho.

csfd.cz/...

20.02.13 23:16
hodnocení

0x

Pokémoni!

huhu
hodnocení

0x

Tak já jsem se koukal na Sayonara Zetsubu Sensei, to je taky docela dobrý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]