Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zítra dělám reparát

Od: tertwig odpovědí: 10 změna:

Ahoj, zítra v 8 dělám reparát z matematiky. Umím to, docela si věřím, ale přepočítat nebo se ztratit v příkladu můžu vždycky a stává se mi to. Jsem hrozně nervozní, tak sem píšu a žádám o pár uklidňujících a povzbuzujících slov.

Popřípadě tipů jak se zbavit té nervozity a stresu. :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jh®
hodnocení

0x

Mírný stres a nervozita je v pořádku, to tak před zkouškama bývá... A když látku na reparát umíš, tak to je v ještě větším pořádku. Neboj, dopadne to dobře, budu držet pěsti! ;)

Měj to na buřťě. Stejně tam musíš a druhou díru do prd.le ti nikdo neudělá.
Nauč se to i do budoucna, bude se ti to hodit u maturity nebo jindy.

stefanjovetic
hodnocení

0x
Hele řeknu ti můj příběh. V šesté třídě jsem dělal reparát z dějepisu. Učil jsem se měl celý sešit (žádný jsem neměl). Půjčil jsem si knihu, zaujmulo mě něco o Římu, četl jsem to a pak si to pamatoval. Jen to nic víc, přišel reparát, proslov o tom jak to bude sledované a pojďme, vybral jsme si přesně to jediné co jsem uměl. Velká a těžká haluz, ty to musíš dát určitě. Jen tak mimo mám maturitu z autooboru.

hodnocení

0x

Tuhle otázku jsem objevila až teď. Jak jsi dopadl? *hej*

doplněno 31.08.16 09:59:

Velké gratulace. Zas jedeno vítězství!

tertwig
hodnocení

Dostala jsem pochvalu, že jsem chytrá a inteligentní holka, jen líná a nepozorná.

Na vysvědčení jsem nakonec jako výslednou dostala za 3 ! :))

Kamarád to naopak nedal, tak mě to trochu mrzí, ale radost převládá :D

matematik

No samochvála smrdí. Takhle jedna údajná matematička v Milionáři dostala otázku zda součet čísel 1 až 12 vyděleno 13 je číslo sudé, nebo liché. Nemohl jsem se dívat, ale asi to pak zvládla. Vypadla na vyňatá slova když odpověděla, že pelyněk je vyňaté slovo po P.

Ale k tomu příkladu. Matematik musí znát odpověď za 5 vteřin.

tertwig
hodnocení

Jen jsem citovala, to není samochvála. Jsem jen holka, co je na huanitním oboru, ne matematik.

danys*
Ano jste chytrá a inteligentní a právě proto jste dělala ten repec! :-D

Gratuluji , to je fakt bezva. Člověk by sám sebe měl chválit, kolikrát je jediný, kdo to udělá :-D

hodnocení

0x

Myslím si, že není na místě srážet a posmívat se. Je potřeba povzbuzovat a zvyšovat sebevědomí tomu, kdo si nevěří.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]