Ahojky, už přez týden mam na sbazaru dvě knihy a nemohu je stále prodat. Obě mam za 200 kč ale nevim zda bych neměla slevit. Za kolik by jste je prodali vy? 1.Poznáváme Národní parky USA. Počet str 471, Skoro nová neponičená 2.100 Nejkrásnějších Měst Severni Ameriky Počet str 205/ nová neponičená Nebo neznáte nějaký bazar antik nebo něco kam by mi je vzali? Okres Jičin nebo do 15 km. doplněno 29.08.16 13:56: 1ks 200,-kč
Knihy se špatně prodávají v obchodě, natož na netu. A už vůbec ne použité za 200,-. Já mám cca dva týdny na Bazoši knížky za 10,- až 40,- (mnohé z nich jednou čtené, tzn. jako nové, i v angličtině apod.), prodané jsou dvě z asi patnácti. Líp už nebude.
Dle mého je těžko prodáte - za tu cenu. Když vidím třeba nabídku knih na Aukru - za pár korun a téměř neprodejné...
Taky mám doma plno knih, pěkných a zachovalých - vyhodit je prostě nemůžu, vždy jsem měla ke knihám vztah, a zadarmo je též dát nechci - ale třeba zde někdo dobře poradí.
Každá věc má svého kupce, ale někdy to trvá trochu déle. Dva týdny na bazaru nic nejsou... běžně mi tam něco leží i dva měsíce, nebo to za čas dám na bazar znovu a zatím jsem všechno nakonec prodal. Ale souhlasím, že knihy se prodávají špatně. Zkuste ještě bazoš.cz
Myslím, že za takovou cenu by se možná prodaly nějaké kvalitní odborné knihy - třeba dobré VŠ učebnice apod., které může někdo skutečně nutně potřebovat a dané informace třeba jinde nenajde. Ty Vaše jsou spíše zájmové; podobné věci se dají najít dobře i na internetu (nebo alespoň většina kupujících bude mít tento názor). Za tu cenu je určitě neprodáte - já bych řekla, že max. tak za 50 Kč, ale to je opravdu maximum.
Knížky se lépe prodávají na databazeknih.cz nebo trhknih.cz Prodala jsem tam zájmové za dost dobrou cenu. Důležité je podívat se, za kolik tyto tituly nabízejí ostatní, a dát podobnou cenu. Na bazosi nebo sbazaru se mi nepodařilo prodat žádnou starší knížku. Už tam inzeráty nedávám.
Já jsem se snažila prodat za pouhé 400 stovky dvě krabice od banánů kníh mezi nimi i cenné encyklopedie, bohužul marně, nakonec jsem si na webu www.vsezaodvoz.cz vybrala špatně chodící paní která za ně byla vděčná, peníze jsem oželela a byla ráda že to někomu udělalo radostl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.