Nejste přihlášen/a.
Jdu na středni školu.V utery se mi bude předělávat pokoj.Mám si vybrat barvu,jenže já vubec nevím jakou barvu.Přemyšlela jsem nad světle červenou a tyrkysovou.V pokoji ted mam světle fialovou barvu.Prosim o radu.
Tyrkysová se mi moc do dívčího pokoje moc nehodí, možná proto, že nejsem fanda tyrkysové, ale každému se líbí něco jiného. Ideálně zajít do obchodu, kde se prodávají barvy, jsou tam vzorníky a barviček je opravdu hodně na vybírání. Kombinaci si můžeš vybrat hned na místě, sama vidíš, jak vypadají světlý odstín třeba červené a hned k tomu přirovnat i barvu tmavší. Pěkně vypadá i žlutá a červená, ale žluté je tolik odstínu, že je třeba vidět. i barvičky olivová, limetková je moc pěkně. A je to vše pěkné s bílým stropem a pod stropem ještě cca 10 cm bílý pásek barvy. Dcera jde na výšku a o prázdninách si sama vymalovala a použila světle šedou a k tomu tmavě šedou. Vypadá to taky pěkně.
Důležité je i to, jakou máš podlahu - koberec, plovoučku a barvu nábytku.
Hlavně ať se ti to povede
Já teda nevím, ale záleží na vás jakou barvu si představujete. Která se vám líbí? Já si představuju žlutou, tak budu mít žlutou.
Nemusíte mít v pokoji jen jednu barvu, ale kombinaci dvou barev. Taky to tak budu mít. Záleží na vás. Vy tam budete bydlet.
Na rozdíl od krtka, já mám meruňkovou ráda, vnučka má pokoj (nábytek bílý) a stěny meruňkové, je to moc hezké. Vyberte si barvu tak, abyste se tam cítila dobře.
Taky jsem měla meruňkovou barvu na stěnách - bylo to pěkné, jemné. Něco jiného by asi byla sytě červená, to bych nechtěla.
jen pro doplnění, je to bráno sice bráno formou humoru, ale potvrzuje to moje předešlé tvrzení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.