Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Filman.cz,nejdou spustit filmy

Od: pitr125 odpovědí: 9 změna:
Zdravim,sledoval jsem filmy online na webu Filman.cz a uz asi tyden nejde nic spustit,nevite nekdo proc?Ziju v Irsku zajima me jestli to jde spustit v cesku.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Teď jsem to zkoušela,funguje.

pitr125
hodnocení

Ok dik,nekdy zablokujou pristup do zahranici,nebo nevim cim to muze byt

remisak*
hodnocení

0x

Ano Filman funguje, zkuste toto.

jardas88
hodnocení

0x

Zdravím,mám ten samý problém.K těmto stránkám se řadí ještě např. Filmog,Filmez,Filmur.Po spuštění to přehazuje na zpoplatněné stránky Přehraj.to.cz.,takže se to bude muset asi zacinkat.Dneska jsem hledal celé odpoledne ,jestli by někdo věděl co s tím,protože mně to docela štve,ale nikde nic.Asi máme po vránách,kdyby jste se něco někde domáknul,hoďte mi hlášku na jacinto@centrum.cz.Předem dík a příjemný život v Irsku,to byl vždy můj sen,podívat se do pravé irské vesnické palírny.Zdravím Jarda.

monika72

Ahoj ,mě se děje to samé ale manželovi na jeho počítači to jde..!.? nechápu o co jde a taky mě štve, že si nemůžu nic přehrát už asi 3 dny.

jarka*
hodnocení

0x
Také nám to nejde,ani na tabketu,ani na notebooku ani pres televizi.To me docela vytocili,kvůli tomu jsme si TV koupili,programy a seriály v ni me nezajmaji.Snad to zas někdy půjde a je to jen docasne.Nebo to bude za prachy:(
ladinpraha*

Mně funguje, zrovna mám jeden film rozkoukaný. Takže chyba bude asi někde jinde.

via
hodnocení

0x

Taky mi filman vůbec nejde

miroslavvenus
hodnocení

0x

Filman.cz. Proč nejdou spustit filmy? Děkuji Venus

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]