Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na dovolenou s dětmi

Od: capova odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, prosím nějaký tip na dovolenou v ČR s 2letým dítětem /pískovcová pláž, voda, zvířátka,

proézačky nebo tak něco/. Předem děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, přehradní nádrž Vranov nad Dyjí, např. Oblíbený jihomoravský kemp, prolézačky, lanové cetrum, nedaleko zoo, pěkná příroda.

doplněno 26.08.16 19:59:

Bene, no jo, jsem si říkala, co mi na té otázce nesedí *smich**placni*

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pochybuji, že u nás najdete pískovcovou pláž - snad bude stačit nějaká písečná. Zdravím!

hodnocení

0x

Jihočeské rybníky - Bezdrev, Staňkovský, Osika a j.

balzerka
hodnocení

0x

Nejpískovcovější písek mají Jinolické rybníky v Českém ráji.

hs*
hodnocení

0x

Paní měla jistě na mysli, kvůli čistotě vody neboť pojede s 2-letým dítětem, typ nádrže "pískovna"resp. "písník"(krajově patrně i "písák"či "písečák"): cs.m.wikipedia.org/...

Z vlastní zkušenosti konkrétní místo bohužel neporadím, znám jen jezero Lhota (www.jezerolhota.cz) - snad jedině najít ubytování v přilehlé vsi? Ale na internetu jsem našla např. pískovnu Cep v Suchdole n.Lužnicí a ubytování: stasek.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]