Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem,
chtěl bych se zde na něco zeptat, nejedná se sice úplně o školu, ale trošku to s tím taky souvisí. Takže, mám jeden sen, a to se stát se záchranným potápěčem v pobřežní hlídce. A teď příchází ten háček. První otázka zní, jelikož jsem z Čech a chtěl bych to mít co nejblíže, tak mě napadlo jako nějaký dobrý přímořský stát Dánsko. Ptám se, jestli je to dobrá volba, jestli se tam nějak aktivně uplatním. Potom bych se chtěl ještě zeptat, jelikož vím, že se v Dánsku hodně platí, tak by mě zajímalo, kolik si jako záchranářský potápeč v pobřežní hlídce přibližne vydělám. Děkuji za Vaše odpovědi.
Pochybuji, že sem chodí někdo, kdo takový kurz absolvoval, nebo kdy by v Dánsku v této profesi pracoval.
Zkuste se podívat na web Eures, kde najdete informace o životě a práci v zemích EU. K obsahu otázky bych doporučila některý dánský pracovní portál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.