Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sefe,byl jsem na pohovoru?

Od: renetok odpovědí: 10 změna:
Ahoj.Dnes jsem byl na pohovoru ale jen ze slusnosti,ze jsem zapomel smazat inzerat.Nase mesto je male a nechtel bych aby se to sef dozvedel z jine strany.Mam mu proste rict : Byl jsem vcera ze slusnosti na pohovoru jelikoz mi volali ale dokud ty se mnou budes spokojeny tak ja nemam duvod ani chut odchazet.Nebo jak by jste to rekli vy?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ururu
hodnocení

0x

Ale no tak. Jít na pohovor ze slušnosti? Oni mi volali, tak jsem MUSEL jít? Tak tohle šéfovi rozhodně nevykládejte, pokud nechcete, aby si o vás myslel, že jste úplný tydýt.

renetok
hodnocení

A jak mu to tedy rict?
dam®

Až, když jsem chtěl psát, mi došlo, ururu není tururu, no nic,.

hodnocení

0x

Nechápu proč si tam šel přece si nemusel chodit kdyby si nechtěl tak se nevymluvej. Jaképak ze slušnosti tu schlzku sis domlouvat nemusel.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj.

Nech to být a mlč hubou, nebo to z vesela na sebe napráskej. Můžeš si vybrat. Co si tedy vybereš?

hodnocení

0x

Jestli jsem to správně pochopila, šel jste na pohovor, chtěl změnit místo a oni Vás nevzali. Teď máte obavy, aby se to ještě nedomákl Váš šéf a při nejbližší příležitosti Vám neukázal dveře. To je prekérka. Mně napadá jedině za ním zajít a zkusit mu namluvit, že jste se dostal do finančních potíží a potřeboval byste přidat na platě, byť na půl roku, že by Vám to pomohlo, že se Vám u něj líbí, ale už Vás situace donutila dokonce absolvovat pohovor, ale stejně si Vás nevybrali a jste tam, co předtím. Musel byste mít připravenou uvěřitelnou báchorku, proč jste se dostal do problémů.

hodnocení

0x

Záleží na tom, v jaké jste pozici v zaměstnání. Pokud jste klíčovým pracovníkem, tj. pokud byste odešel, měl by šéf o starost navíc (ne-li velký problém), pak bych vůbec neměl obavy. V takovém případě vůbec neškodí, když se šéf dozví od třetí osoby, že se poohlížíte jinde. Mohl by z toho být i nějaký bonus. V žádném případě bych za šéfem nechodil a sám mu to neříkal, budete akorát za blbce a při nejbližší příležitosti si z Vás udělá rohožku. Pokud se to dozví a přijde sám s dotazem, jak jste na tom, je to jiná situace. V tom případě jsem šéfovi řekl. Jo, máš správný informace. No a uvidíte, jak se k tomu postaví.

hodnocení

0x

"Šéfe, chtěl jsem vědět jestli je tak těžký projít pohovorem, jak furt všichni říkají a přitom je nezaměstnonost veliká. Tak jsem si to vyzkoušel, abych věděl, jak to je."

pohanka*
hodnocení

0x

Dle mého názoru nic neříkat. Je to Vaše soukromá věc. Nejste povinnen něco šéfovi vysvětlovat, byť by to byl podle tykání zřejmě známý, kamarád.

Zvláště, pokud z toho nezaprší.

Pokud budete každý druhý měsíc někde na pohovoru, tak budete pokaždé 6 krát ročně mazat med kolem huby, že jste si to šel jenom vyzkoušet? Trochu úsměvné.

Nechte, ať se to provalí samo, nebo až přijde šefík sám s konkrétním dotazem.

Zachovejte klid, kamenou tvář, žádné strachy a jenom potvrdíte, že to je pravdivá zpráva. A nic dál, nic nerozvíjejte. Odpovězte vždy jenom stručně, potvrďte, nebo vyvraťte.

Třeba bude klid po pěšině a Vy byste na sebe jenom zbytečně upozornil.

Nic dopředu nevysvětlujte, neomlouvejte, jenom se do toho zamotáte a ztrapníte. Nějaké sálodlouhé výmluvy působí stejně nevěrohodně a trapně, natož jestli vůbec má šéf čas tomu naslouchat.

radajz*
hodnocení

0x

Ahoj, nevidím důvod mu něco říkat. Nejsi povinen mu to říkat a mu do toho absolutně nic není. Nevidím důvod se nějak ospravedlňovat, že jsi byl na pohovoru jinde. Je to tvůj zaměstnavatel, jde jen o prachy. Pokud bys nepracoval, tak tě neplatí a pokud by on neplatil, tak bys tam nebyl. To je třeba si uvědomit. Pokud s tím za tebou on příjde, tak mu potvrď, že je to pravda, ale sám to nijak nerozváděj. Pokud se v tom bude chtít patlat a ucítíš příležitost, tak řekni, že dobře ví, že ty peníze jsou dlouhodobej problém. Pokud ti teda teď někdy nepřidal. :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]