Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

T-mobile a prodlouzeni smlouvy

Od: jgna odpovědí: 6 změna:
dobry vecer...konci mi smlouva a pujdu prodlouzit na dalsi 2 roky,ale zarazilo me,ze pry mi vezmou dosavadni vyhodny tarif,protoze ten uz neni v nabidce.je za 250 kc a uz mi po telefonu nabizi nejake jine "vyhodnejsi"...neprovolam moc, cca 300 kc mesicne,ale nechci menit tarif.mate s tim nejake zkusenosti? jdu na pobocku...at vim na co se mam pripravit...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

T-mobile Vám nenabídne prodloužení tarifu, který už nenabízí. Místo něj s Vámi uzavře novou smlouvu na nový tarif.

hodnocení

0x

Dobrý den,

co se týče smluvních podmínek je to napsáno ve smlouvě že operátor si vyhrazuje právo na změnu tarifu. S tím moc bohužel neuděláte.

Jsou dvě možnosti a to za A) přejít na jiný tarif u stávajícího operátora, ve vašem případě T-Mobile nebo za B) Poohlídnout se po jiné konkurenční nabídce která Vám bude vyhovovat.

Ještě ale upozorním co mám s T-mobile neblahé zkušenosti tak mají ve zvyku automaticky prodlužovat smlouvy i za zhoršení podmínek! Na to pozor!

lgna
hodnocení

dekuji...smlouvu prodlouzim,90% kontaktu mam do t-mobilu.ale stve me uz z principu,ze mi zas neco nuti...kdyz jsem se divala-vzdycky budu platit vic nez ted: -(

repkin*
hodnocení

0x

Az mi dobehne smlouva od T-mobilu, přecházím zpět k O2, narozdít od T-m se s nimi dá dohodnout, za cca 10 bezproblémových let u T-mobilu jsem 3x reklamoval nefunkční signál (porucha na vysílači) měsíc jen na SMSkách, neochota nabídnout nějaký lepší tarif at už po telefonu nebo osobně na prodejně. U O2 budu mít za míň peněz více muziky.

doplněno 25.08.16 19:42:

Dnes jsou tarify s voláním zdarma kamkoliv, ne jen v síti, takže jakého operátora mají lidi z Vašich kontaktů je pak úplně jedno.

lgna
hodnocení

asi se tedy poohlidnu i jinde a uvidim... je fakt ze jsem u nich od r. 1997,uhrady pravidelne,sice ne zavratne sumy... a je fakt,ze zmena operatora snad neobsahuje nejake mohutne papirovani.v dobe aplikaci whats app,wifi apod nevidim duvod proc zbytecne platit a pak to ani nevyuzivat

dam®
hodnocení

0x

Ahoj, pár týdnů před skončením Vaší smlouvy si zajděte do jejich centra s obdobným požadavkem. Tuším, že Váš obsluhující se bude kroutit jak žížala, než by přijal Vaší výpověď operátorovi...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]