Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cikáni a arabáči

Od: humbucker* odpovědí: 5 změna:

Ahoj.

Tak jsem se zase vypravil do Teplic. N´, že by se mi nějak stýskalo po lázeňských hostech tam, ale vykonali jsme návštěvu. Naložil jsem dceru kamarádů s její malou dcerkou a vyrazili za mojí dcerkou a mojí vnučkou. malá snášela cestu líp jak vokopiště dospělých. Celou cestu prospala. Holky si hezky pokecaly, protože se viděly naposled vloni, když byly obě ještě těhotné. Pak jsme vyrazili do víru lázeňské částí města. Zase tam bylo dost těch více či méně zahalených lidí. Mnozí, hlavně jejich děti tam byli s nějakými tělesnými nedostatky, kůli kterým jsou v právě v těch lázních. Nevěřili by ste, jak ty zahalený jejich holky mají krásný oči. Nějak mi je jich i líto, že musí snášet tu jejich Šáriu a debilitu chlapů k tomu. Je možné, že jim to třeba až tak už nevadí, když v tom žijí vlastně furt. Celý život. Jen u nás vidí jiný život. Pak jsme dali něco malého v cukrárně, povozil jsem si obě malé holčičky a dali se na cestu k domovu. Po cestě jsme potkali tmavou rodinku a tak jsem se dcerky zeptal, proč ta žena není ve svém věku už zahalená. A to dobré dítě mi řeklo, to jsou cikáni, kteří si hrajou na Arabáče. Neuvěřitelné! Neuvěřitelné? Nějak jsem se nemohl rozhodnout, jestli se mám smát nebo co. Smáli by jste se, nebo zdvihli obočí jako T´ok z Hvězdné brány?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Asi bych řekl jen OMG. Ono prostě platí pravidlo: Bílí k bílým, tmaví k tmavým, žlutí k žlutým. Jak se to míchá je problém.*frajer*

hodnocení

0x

No, když jsou rozeznatelní i s blond přelivem a kůži si vybělit nedokážou, tak jen využili další šance, jak zmást okolí.

hodnocení

0x

T´ok? Neni to Teal´c? Velkej, černej, Jaffa?

terryboguard
hodnocení

0x

Jiný kraj, jiný mrav. Když se zahalují, ať se zahalují. Pro mě je to znak cudnosti, která by mnohým ženám u nás vůbec nezaškodila. Naprosto nevidím důvod to jakkoli řešit nebo je litovat. Pokud tento zvyk adoptují také cikánské rodiny..mně osobně to vadit nebude, pokud to tedy nebudou zneužívat pro páchání kriminálních činností :D...je to ale zajímavý postřeh z ulice..

hodnocení

0x

Nic nového pod sluncem. My měli v Podkrkonoší už někdy v osmdesátých letech dva typy snědších spoluobčanů: Cikána a "Itala". Oba vypadali téměř stejně. Jen ten "Ital" vlastnil brýle zrcadlovky.*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]