Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PŘÍJEM 1 MILIÓN za rok

Od: rtepdlogrtep® odpovědí: 20 změna:
Podle statisty v ČR měl, každý 40.občan příjem za loňský rok více, jak milión Kč. Nevíte na kterých stránkách si tu informaci, lze ověřit? Děkuji.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Řekl bych,že to není až tak moc.Při inflaci 10 % ročně?Vždyť znám řadu lékařů,kteří mají měsíční příjempes 100k měsíčně.Takže za rok je to přes milion.Bez daně.Vrchní sestra u nás v nemocnici má 49 k takže ten milion má za dva roky. Podnikatel tchán syna má příjmy přes 9 0k měsíčně.Nu,když zaplatí daně a nemocenské pojištění,tak je to polovic.Ale kdo ví,jak se dělají dnes statistiky?A znám důchodce,který z 10 k důchodu ten milion asi nenašetří.

JABRAKA

lidka*
hodnocení

0x

To je asi stejný údaj jako výše průměrného platu v ČR. *smich*

dracek*

tak to by mě zajímalo kdo to bere za mě *nevi* mít melouna ročně to by pomohlo *smich*

alf*

kdo, přeci ten 40.

Hlavně nebýt mezi těmi cca 60% kteří nikdy nevidí ani tu průměrnou mzdu.

hepcziiik*
hodnocení

0x

Výdělek milion ročně není zas tak extra moc, vždyť to není ani sto tisíc měsíčně.

Pro ty co na mě začnou hned útočit, že oni nemají ani průměrnou mzdu: Co jste kdy udělali pro to, abyste se měli lépe? Řečičky že nežijete v Praze, kde lítají pečení holubi do huby fakt neberu...

malvinka*
hodnocení

0x

Taky ho mám ,jen jej tak nějak nemohu najít:D.

doplněno 16.11.09 21:42:

Nechce mi melouna pomoci někdo najít;).

raadek*
Ja mam Malvinko dokonce pres dva a take jsem je marne hledal. R.
jabraka*

Je to velice nesmyslná myšlenka ale před lety jsem pořídil družstevní byt za 5 000 Kč vkladu do družstva.A dnes? kdybych chtěl bydlet na ulici,a chtěl ho prodat,měl bych najednou dva melouny.Kde se probůch vzaly?Vždyť neumím čarovat.Akorát nevíme,jak z hovna uplést bič.Ale někteří to vědí.Jak jinak by věci změnily hodnotu?Jak udělá peníze šikovný podnikatel?Koupí v malé privatizaci dům za 1 meloun.a hned ho nechá odhadnout.Tehdy pravidla byla nastavena tak,že to mohl zaplatit do půl roku.On ale nelenil a už za měsíc ho měl jako nemovitost na KN.Protože mu nikdo nebránil dům prodat,hned ho střelil za 20 melounů.

A tím zaplatil tu aukci.A ještě mu 19 melounů zbylo.Hned na další aukci koupil 5 baráků.A než se rok sešel s rokem,koupil velkou fabriku.

Jenom my jsme takoví blbci,že chceme peníze za práci.

Nejhorší je,že ty jeho jsou ryze inflační.Nevytvořily žádnou hodnotu.

A pohádky je konec.

JARAKA

malvinka*

Prosím nebyla by ještě jedna pohádka prosím, prosím já už budu hodná*tuc*.

Jardo, naprosto souhlasím "Je to velice nesmyslná myšlenka"
malvinka*

Tutově je v kulatém šanonu Raadku.*smich*

raadek*
Ale kde je Malvinko ten kulatej sanon? Dve hodiny jsem hledal rozsudek o rozvodu pro jedno zdejsi vlakno a nasel jsem propadlou slozenku na dividendy. Asi tak to u me chodi. :o) R.
malvinka*
16.11.09 23:00

*smich*

lidka*

Ale radku, to by ještě nemuselo být ztracené. Pokud vím, tak u některých společností ponechávají nevybrané dividendy v časově omezené lhůtě - tuším dokonce několik let - v depozitu. Ale spíš bude hrozit to, že Vám ty akcie už dávno sebral většinový vlastník. Takže jestli to nebylo jen pár kaček, tak ještě pohledejte oznámení o výplatě dividendy. *cteni* Alespoň jste mi připomněl, že musím probrat své "zbytky" z privatizace. ;)

hodnocení

0x

"Nesmrtelná teta a závist"

Zaslouží si peníze ten co vytvořil českou firmu, zaměstnává desítky lidí a platí jim nadprůměrný plat?

raadek*
Jestli myslite Poldi, Setuzu, sklarny, textilky atd. tak si myslim, ze ne. Dam 3/4 sveho platu za klid, bezpeci rodiny a jistotu. R.

Vidíte, máte možnost se rozhodnout. Nikdo Vás za to nestrčí někam

celý den 17.11.2009 se dívejte na televizi, pak povedeme polemiku

raadek*
Tak jsem Milane koukal do programu a jedine co jsem nasel, byly stale reprizovane totalitni pohadky, kde pravda a laska vitezi nad lzi a nenavisti. Pak uz jenom neobjektivni dokumenty. Tak mi prosim prominte, ze si najdu jiny zdroj zabavy. R.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]