Dobrý den, potřebuji radu od Brňáků nebo lidí, co Brno znají. Přijedu tramvají na Hlavní nádraží a potřebuji se co nejrychleji dostat na staré autobusové nádraží naproti hotelu Grand. Mám jít po ulici a zkusit tam nějak doběhnout nebo projít podchodem? (Nevím jestli se tam podchodem dostanu a jestli je to vůbec rychlejší.) Je případná trasa v podchodu dobře značená? Děkuji Vám za rady
Podchodem bych (jako "nebrňák") nešla, to byste mohl zbytečně tápat.
Když vystoupíte ze šaliny, tak místo do podchodu se vydejte na opačnou stranu, za nástupištěmi přejděte silnic vpravo a běžte vpravo (jakoby zpátky) ke Grandu.
Když se zeptáte, tak Vám to ukážou prstem, kde ten Grand je.
patrikzelenka
Vím, že je to kousek. Už jsem odtud kdysi jel, akorát teda nevím, zda je výhodnější jít tím podchodem nebo přes ulici. Od podchodu mě odrazuje to, abych někde špatně nazabočil a u ulice mám zase strach, abych přešel, protože nevím jak jsou přechody. Na přechod mám 6 minut.
brnak*
Vlezes do podchodu hned u zastavky a jdes porad rovne za nosem, vylezes primo u autobusnadrazi, nebo povrchem prejdes na chodnik u obchodaku Letmo - velkej bilej neprehlednutelnej monstrbarak - je par metru vedle Grandu, ten je naproti cili.
Povrchem je to od tram. zbytecne komplikovany prechod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.