Nejste přihlášen/a.
zdravím
neví tady někdo kdy se já jako maturant dozvím kdy se mám dostavit na opravnou zkoušku MZ na podzim vím jen to v který den v kolik hodin ale nevím v jaké spádové škole to by mě zajímalo abych si neuděl trapas vím že je to podle vzdálenosti od bydliště. děkuji za případnou radu.
informace o datumech opravných zkoušek jsou na novamaturita.cz/...
Možná budou vědět i spádové školy
2. 9. 2016: Český jazyk a literatura
Pátek 2. září 2016 je v rámci maturitní zkoušky vyhrazen písemným zkouškám společné části z českého jazyka a literatury. V 8.30 začne didaktický test a od 11.30 budou žáci psát písemnou práci.
1. 9. 2016: DT z matematiky a PP z angličtiny
Ve čtvrtek 1. září začínají písemné zkoušky společné části maturitní zkoušky v podzimním zkušebním období 2016. 1. září od 12.00 čeká žáky didaktický test z matematiky, v 15.15 pak začíná písemná práce z anglického jazyka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.