Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je?

Od: oullaphlin odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,
prej mám přijít na to, co to je... můžete mi pomoci?
Je to velké, kulaté, stoupá se na to, rozkouskuje vás to a předělá.
Děkuji za pomoc.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Málo informací, detailů, souvislostí...
Udejte zdroj té hádanky.
.
Může to být třeba i mina

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, odpověděl bych, že je to zeměkoule. Zdravím!

doplněno 24.08.16 07:44:

pohankaa - pokud je to hádanka dětská, tak to bude ta mina. Kdyby to mělo být více filozofické, tak by to mohla být ta zeměkoule - je kulatá i velká, chodí se po ní (stoupá se na ní), život začíná z "kousku" a vývoj nás předělá opět na kousky (žeh či hniloba).

pohanka*

Napadlo mě to samé, ale jak nás rozkouskuje a předělá? Leda by se to myslelo v jiné rovině. Rozkouskuje psychicky - rozloží, a předělá - tedy změní, že se přizpůsobíme, a nakonec vylétneme jako dušička k nebíčku?

To je moc mystické, nemyslím, že by to byla hádanka pro normálně myslícího člověka.

Ta mina - rozkouskuje nás, to je pravda, ale jak předělá? Předělá na kousky. Nevidím tam logiku.

hodnocení

0x

A funguje to ve star treku? Cestuje se tak?

pohanka*

To je asi nejvíce pravděpodobný tip.

Kulaté podium tam opravdu mají. Při přenosu rozkouskují a pokud se přenos nepovede, tak i člověka /mimozemšťana/ předělá. Ale on se přenos povětšinou povede, takže opětovně složený cestovatel je opět ve své původní podobě.

Každopádně dost dobrý nápad.*palec*

vlcice
hodnocení

0x

A co takhle mlýn v Kolovči? Tam se přece vleze, rozemele tě to, předělá a vylezeš mladý a krásný;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]