Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Praha Hradčany, Malá strana kam se kouknout

Od: sdkfz25116c odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

zítra jedu s dcerou (12 let) na vyšetření na Vinohrady, a pak bychom se chtěli někam podívat, v blízkém okolí těchto míst.Asi půjdeme na Karlův most a Staroměstské nám., ale pak už mě nic nenapadá, kde by mohlo být něco zajímavého pro dítě.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste navštívit Muzeum Karla Zemana, je to hned vedle Karlova mostu, sice dražší vstupné, ale jedinečný zážitek i pro děti. Nebo se jděte podívat do Valdštejnské zahrady vedle metra Malostranská, tam mají v jezeře hromadu ryb, taky tam hnízdí slípka zelenonohá a o kousek dál se promenádují pávi.Už mě zrovna nic nenapadá, snad ještě v Celetné ulici je muzeum čokolády.

sdkfz25116c
hodnocení

dajko dík. To by se dceři mohlo líbit.

hodnocení

0x

Kousíček od Kampy Lennonova zeď, mystické místo na malém zarostlém náměstíčku.

doplněno 23.08.16 20:44:

A tohle je taky zážitek, stála jsem tam hodinu... v únoru...

hs*
hodnocení

0x
Dobrý den, a co skupinový vyhlídkový výlet loďkou s komentátorem, z Křižovnického náměstí (na východním konci Karlova mostu) odjíždějí velmi často (společnost Pražské Benátky www.prazskebenatky.cz) nebo zmíněné muzeum K. Zemana má lod´ Elektro Nemo. Dále Národní 31 (Muzeum kostky-Lego www.muzeumlega.cz) nebo ta muzea voskových figurín? (Grévin-Celetná 15 www.grevin-praha.cz nebo Tussauds-Na Můstku 3, tam je i zrcadlový labyrint www.waxmuzeumprague.cz viz weby obou).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]