davekappa: konečně písemný projev,v němž není žádné vulgární slovo. doplněno 22.08.16 22:13: Měl jsem na mysli příspěvky ve dvou jiných tématech.Dalo se to tam popsat slušněji
davekappa*
Nevím proč vulgární nic vulgárního sem nepsal jen na otázce tzv orální sex toť vše Tam sem se trošku nechal unést :D
Všechny možné, ale zubař od dcery říkal, že pasty jsou na nic a že sám nepoužívá žádnou už několik let, tak nevím.
cinematic*
Zubař má pravdu. Stejné je to i s "ústními vodami". Ty s alkoholem jsou navíc při dlouhodobém užívání nebezpečné. Základ je dobrý kartáček, včetně mezizubního a správná technika čištění.
Lacalut aktiv ale třetí měsíc jsem na chalupě a zuby čistím jen kartáčkem Curaprox 3x denně, jednou za týden použiji jedlou sodu, možná se budete divit ale mám pocit, že to zubům prospívá.
Co jsem zkusil,tak už nechci jinoukupuju přírodní,protože věřím,že se zubní pastou do těla dostává spousta škodlivin.Jsou někdy dražší(než většina past v akci)ale dlouho vydrží a jsou úžasné,nadchly mě.Kartáček Cuparox a hlavně jsme si koupili zubní sprchu,ta je taky skvělá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.