Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou zubní pastu používáte?

Od: davekappa* odpovědí: 15 změna:

Jaká je vaše oblibená zubní pasta?*smich*

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

balzerka
hodnocení

0x

Odol a Lacalut. Kdysi býval /a možná je/ Carlotherm, který po nějaké době používání rozpouštěl zubní kámen.

davekappa*
hodnocení

Carlotherm jsem taky používal a byl jsem spokojen a když se tak dívám carlotherm ještě se prodavá

hodnocení

0x
davekappa: konečně písemný projev,v němž není žádné vulgární slovo.
doplněno 22.08.16 22:13: Měl jsem na mysli příspěvky ve dvou jiných tématech.Dalo se to tam popsat slušněji:)
davekappa*
hodnocení

Nevím proč vulgární nic vulgárního sem nepsal jen na otázce tzv orální sex toť vše
Tam sem se trošku nechal unést :D

miki42
hodnocení

0x

Po všech možných pokusch minejvíce vyhovuje swiffdent a sonický kartáček- nejlépe odstranuje a zabranuje pigmentum,jinak když není elmex, ci senzosine

cinematic*
hodnocení

0x

Mám oblíbenou značku Odol, ale asi to budu muset/.... *nevi*

hodnocení

0x

Senzodyn Repair, kvůli citlivým krčkům.

hodnocení

0x

Zdravím,my s manželem používáme zelený Elmex. Je výborný na citlivé zuby a po všech pokusech o změnu se k němu rádi vracíme. Jen ta cena...*ee*. JISKRA

hodnocení

0x

Všechny možné, ale zubař od dcery říkal, že pasty jsou na nic a že sám nepoužívá žádnou už několik let, tak nevím.

cinematic*

Zubař má pravdu. Stejné je to i s "ústními vodami". Ty s alkoholem jsou navíc při dlouhodobém užívání nebezpečné. Základ je dobrý kartáček, včetně mezizubního a správná technika čištění.

lidus*
hodnocení

0x

Lacalut aktiv ale třetí měsíc jsem na chalupě a zuby čistím jen kartáčkem Curaprox 3x denně, jednou za týden použiji jedlou sodu, možná se budete divit ale mám pocit, že to zubům prospívá.

lucie*
hodnocení

0x

Co jsem zkusil,tak už nechci jinou:)kupuju přírodní,protože věřím,že se zubní pastou do těla dostává spousta škodlivin.Jsou někdy dražší(než většina past v akci)ale dlouho vydrží a jsou úžasné,nadchly mě.Kartáček Cuparox a hlavně jsme si koupili zubní sprchu,ta je taky skvělá.

hahanaj*
hodnocení

0x

Používám od Mastic spa bělící a s bylinkami a nyní nově zendium modrou- prostě je střídám

repkin*
hodnocení

0x
Odol, je.to hlavne o kartacku, mekky

hodnocení

0x

Jakákoliv dětská. Mentolové mě pálí. Nebo Elmex bez mentolu, ale ten začne po chvíli být hnusný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]