Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Top 10 odpovědí

Od: yanek® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,když už je ta okurková sezóna a když tak pročítám poradnu ,hlavně volnou diskuzi a čtu různé příspěvky,napadlo mě,co takhle vyhlásit žebříček nejlepších rad-to je takových,které pomohly nejvíce lidem,t.j. nejen,těm,kdo otázku založili,ale i těm,kteří na ni víceméně náhodou narazili.Současně "ohodnotit" i odpovědi opačné,které uškodily nejvíc lidem a do třetice vyhlásit anketu o blábol roku.Myslím si,že všechny 3 kategorie jsou zde na Poradně hojně zastoupeny,takže by to neměl být až takový problém.Co vy na to,rádcové a rádkyně?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Máš představu o tom, kolikrát která rada kolika lidem pomohla?
Kolika poškodila?
Nereálné..
.
Za velmi dobrou radu, resp. rady, považuji například příspěvky naší kolegyně Lidky, bohužel už není mezi námi, která dlouhodobou mravenčí prací, radami a osobní intervencí na úřadech pomohla bezdomovci vrátit se do života, vybavit si doklady, najít práci a ubytování.
Jeden z nejvyšších stupínků pomyslného žebříčku...
.
Ale je tu mnoho dalších kandidátů. Kdo je dokáže posoudit? Každý máme na věc jiný úhel pohledu.
O blábolech ani nemluvím.
Mnoho lidí nad svým vyjadřováním a jeho obsahem nepřemýšlí. Dalším se dobré vyjádření druhého zdá jako blábol.
Zapomeň na anketu. Je nereálná.
Pokud se ti můj příspěvek bude zdát takový nebo i makový, je to tvůj subjektivní názor. Vlastně i můj.
.
Máme mnoho kvalitních rádců. Nebudu jmenovat. Nechci opomenout, nejsem kvalifikovaný posuzovatel.
.
Jen jim chci opět za všechny poděkovat
sebod*

Hejkálku. naprostý souhlas.

Hejkálku, úplně přééésně! *palec*

hodnocení

Nejde mi o hodnocení rádců,tato anketa ostatně už na poradně existuje, ale o hodnocení odpovědí,protože si myslím,že i "špatný "rádce může dát dobrou radu a naopak "dobrý" rádce může někdy,protože si myslí,že ví všechno,dát radu,která je někdy za všechny prachy.

Kdo dokáže spočítat,
kolikrát která rada kolika lidem pomohla?
Kolika poškodila?
.
Podle čeho to chceš vyhodnotit?
Je tu mnoho kvalitních rad, také mnoho opačných.
Ne vždy jedna rada každému pomůže. Někomu může poškodit.
Je teda dobrá nebo je zlá?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]