Dobrý den mám takový dojem že mi roste na zahradě konopí nemůžou být i ostatní rostliny tak podobné nejedná se o nějakou jinou rostlinu? Neroste samovolně?
Vyguglila jsem obrázek listu konopí a to vaše vypadá hodně podobně. Má to vaše okraje listů, zuby, jako pilka? Pak se možná o konopí jedná, jinak nevím.
davekappa*
Na fotkách to má zoubky když se pořádně kouknete , ale pořád si stím nejsem doopravdy jistý že je to konopí
Vypadá to na konopí pokud to máš jen pro sebe.Je to legální, pokud je prokazatelně určeno k lékařským účelům.Jaká je kolem toho přesná legislativa to netuším.
davekappa*
Co řekl sebod si myslím i já pravděpodobně tam mám strom hned vedle s krmitkem
plavest*
Tam, kde jsme vyklepávali papír papouškovi z klece, tak tam také konopí vyrostlo. Nebylo ho ale tolik, sem tam jedno.
Není třeba se bát jakéhokoliv postihu. Jedná se totiž o technické konopí, kde je obsah THC pod 0,2%. Tudíž se nehodí huličům apod . Takže ani nehrozí, že by ho někdo chtěl sklidit "přes plot" (leda tak nějaký ). Můžete ho mít na zahradě kolik chcete.
doplněno 21.08.16 15:45:
Před dvaceti lety, kdy se marjánka ještě tak moc nepěstovala, měla u mě na zahradě oslavu 18tých narozenin neteř. U mě to bylo proto, že jsem měla velikánskou, udržovanou zahradu, plnou kytek a různých keřů. No a ona si pozvala cca 30 lidí, tak aby se vešli. Druhý den po oslavě mi řekla, ať dávám pozor, co kde vytrhnu. Bylo mi to divný . Ale po cca měsíci jsem začala pozorovat, že mi různě po zahradě rostou pro mě naprosto neznámé kytičky ... Jojo, poházeli mi tam semínka marjánky a ty krásně rostly a rostly
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.