Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televizní reklamy

Od: aja1946® odpovědí: 29 změna:

Tak mně napadla zajímavá otázka. TV reklama s Bartoškou o křečkovi na Monetu Bank se vysílá snad stokrát za den už několik dní. Nevím, kolik stojí jedno vysílání, ale asi to bude dost, když v novináích to stojí min. 10 tis. Takhle se okrádají klienti a nelze se divit, že jsou tak nízké úroky za spořicí účty.

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

0x

Nejhorší je, že je snad na všech programech. Bojím se otevřít konzervu...znáte ten vtip?

Již mě ten Bartoška sejří /vím, že za to nemůže/, ale na jeho hlas v této reklamě jsem alergická. Modulace hlasu je strašně ,,vystailovaná,,.

Troufám si tvrdit, že polovina diváků stejně neví /napamatuje si/, co vlastně nabízí, takže z hlediska reklamy to jsou vyhozené peníze.

hodnocení

0x

Proboha, proč okrádají? Úroky s tím nemají nic společného. Vy jste tu ještě pod nickem fany? Podle příspěvků soudím..

hodnocení

Proč okrádají? Zbyteeně vyhazují prachy za reklamu,zatímco by snížením různých plateb určitě našli víc klientů.

vilik*
To není pravda. Kdo kdy slyšel o nějaké Monetě? Dala byste si peníze do neznámé banky? Těžko.
Ta reklama jim možná přivede víc lidí, než myslíte. Nebudou se jí bát ty peníze svěřit, když je nabídka produktů osloví. Nebo ti původní nezačnou z obavy odcházet. Je to stejné jako se Spořkou. Kdo je u Spořitelny, těžko tam je proto, že rád platí poplatky, ale protože jí věří a bojí se jinam.
Co se týče vašeho názoru na okrádání klientů a možnosti dát jim vyšší úrok, myslím, že si nejste schopna předsavit, že pro banku, která za něco stojí, jsou to jen drobné a klienty by to fakt nevytrhlo. Navíc banka není charita a v době, kdy ostatní nabízí totéž, těžko přidá dobrovolně klientům a raději investuje do rozvoje.
Jinak marketing se normálně vyučuje a nemyslím si, že reklamu, její styl a četnost vysílání, by reklamní firma vytvořila v nějakém rozporu s marketingovými pravidly.

hodnocení

0x

Moje řeč. Když mně někdo nutí do něčeho, co nechci (reklamy), tak se šprajcnu a vypínám zvuk. Další skvělý vynález, který mně neokrádá o čas, je video (říkám mu přeskakovací), protože na něm obrovskou rychlostí reklamu přetočím. Často pak raději sleduji pořady z videa, než přímo. Neznám jedinou reklamu, abych věděla. co lidem cpe.

boxox
hodnocení

0x

Kdyby bal adblock na TV, tak bych neváhal ani minutu. Jakmile začne reklama, ihned vypnu zvuk a jdu se věnovat něčemuji nému než skončí. Avšak TV sleduji max 10 min. denně.

cinematic*
hodnocení

0x

Chápu, že většině lidí není reklama v TV po chuti, ale na její obhajobu nutno podotknout, že bez ní byste dodnes koukali jen na tzv. veřejnoprávní TV.

chlamak*

No a prave proto televizi doma nemame. Toxicka reklama byla tim pravym duvodem, proc tu krabicku domu neporizovat ...;)

patronka*
hodnocení

0x

Je to ale taky věc zvyku. Já teď sleduji některé pořady v TV na Prima Play, kde jsou bez reklam a docela mi ty pauzy chybí. Cenu reklam neřeším, v tržním hospodářství to prostě tak funguje... :)

ohneta*
hodnocení

0x

Tak je udejte policii. Víte že neohlášení trestného činu je též trestné? A krádež trestným činem bezesporu je.

Neoznámení některých, a to nejzávažnějších trestných činů je trestné. Viz § 368 trestního zákoníku.

hodnocení

0x

Na této reklamě mě nejvíce zaujalo jméno Marcel. Na jednu stranu se reklama se snaží navodit situaci "jako ze života", na druhou stranu se mi zdá být jméno Marcel pro domácího mazlíčka mimo realitu. Že by přijatelnější jména Jarouš - Jaruna, Pepin - Pepina, Žanek - Žanda... nezaujala a reklama splynula s ostatními reklamami? I to je možné.

Jinak co se týče četnosti a velikosti (délky a plochy) reklam kdekoli, v TV i v tisku, tak toto mají velké firmy z hlediska nákladů a předpokládaného zisku velice dobře propočítané.

ben®

Dobrý den, píšete to správně - jméno Marcel se vůbec nehodí pro domácího mazlíčka a já se cítím být poškozen a zesměšněn . Když pan Nagy zpíval písničku Marcel z malého mesta (a byla docela populární a často hraná v rádiu), tak jsem si užil své - a nyní abych chodil kanálem . Já je za tuto reklamu snad zažaluji až do Haagu . Zdravím!

P.S. Proč se "zlobím" není asi obtížné uhádnout.

doplněno 21.08.16 09:48:

bimbam - já si myslím, že nejvhodnější jméno pro to zvířátko v reklamě by bylo Přestaňužhrabatpotvoro .

doplněno 21.08.16 11:31:

vilik - Rudolf byl můj děda a toto jméno pro něho mohlo být osudné. Babička vzpomínala, jak při osvobozování na konci války si pro dědu přišla Rudá armáda a musel se jim ukázat a prokazovat, protože sovětským vojákům přišlo jméno Rudolf a Adolf v podstatě stejné (navíc, děda nosil stejný knírek jako onen "slavný" Adolf, neb to bylo asi tehdy módní). Takže, jméno je důležité.

Hm, aha. :) To se často stává lidem s méně obvyklým jménem. Možná vaší mamince učaroval Marcello Mastroianni. Spolužákovi Marcelovi (a tím spíš křečkovi) bych říkala Mára.

Na kanál zapomeňte, choďte sem, do fontány zajímavých informací. :)

vilik*
To buďte rád, že se nejmenujete Rudolf. Nejen ve vztahu k druhému z aktérů této reklamy, který to vymňoukl. S vaším jménem můžete ještě v případě zájmu tím kanálem chodit.
Kdybyste se ovšem Rudolf jmenoval, od doby hitu Dády Patrasové o Rudlovi šmudlovi by vám chození kanálem ještě víc ublížilo.
A co pak?

hodnocení

0x

Konkrétně tahle reklama mi vůbec neva. Bartošku přežiju, je tam milý, ale čekám na kocoura. "Vyhrabal si tunel do ledničky" a hrabe u toho packou a mrská ocasem. A nakonec to zase ocasem "prožívá", to si nenechám ujít. Je to stejný kocour jako ten z "chodítka" a v "ještě že máme každý svou vanu"? :-D Vnuk říkal, že Bartoška hraje veterináře v nějakém novém českém filmu. Tak tvůrci téhle reklamy toho ihned využili. Ale kocour je špicovní. *palec*Navíc, když televize za odvysílání takových reklam dostanou tolik, že po mě žádné poplatky nechtějí, ta to přežiju. Jdu se vyčurat a napít a nakouknout do ledničky. *haha* Jen škoda, že se všichni domluvili a dávají reklamy ve stejnou dobu. Není kam utéci.

doplněno 21.08.16 09:16:

Bruno, děkuji. Budu se na něho těšit. A taky ho pohlídám v kině. ;)

Babko, ten film se jmenuje Teorie tygra. Vydařené dílo - vřele doporučuji.

scv®

Kocour Tomio je skvělej. Víte, že natočili i dokument o jeho životě a natáčení? Mrkněte sem . Jsou tam i všechny reklamy s ním.

culdabulda1*

scv

- taky kocoura miluju - a nemůže mi to "pokazit" ani Bartoška s podmanivým hlasem. Dík za odkaz.

hodnocení

0x
Nejvíce mne štve, že do vysílání reklamních šotů furt cpou nějaké kousky filmů! Už je to pomalu 1:1.
Pomalu si člověk ty reklamy ani nemůže vychutnat...
sebod*

Hejkálku *palec**smich*. Mně až tak reklamy nevadí. Dost hlášek z nich používáme i v běžném životě. Teď je v kurzu: Ruce na prsa a běžííímeee :-D

honzmalatny*
hodnocení

0x

I kdyby je to vyšlo celkem na 10 miliónů, vyplatí se jim to. Reklama v televizi osloví najednou nespočet diváků a chtě nechtě se jim to opakováním dostane pod kůži. A jedná se o přejmenování jisté společnosti a je potřeba to lidem sdělit. Na jejich místě byste jedlal (a) stejně. A že jsou tak nízké úrokové sazby, to je úplně jiná písnička... Mě reklamy také nejsou pochuti, ale mám možnost přepnutí, či vypnutí tv.

xy
hodnocení

0x

hm, televizní reklamy, hotový zlo.. a když si dám adblock, tak tady na diskusi neuvidím nic, že...

culdabulda1*
hodnocení

0x

- mně na té reklamě vadí pokažená pointa tím, že dodává- (zřejmě pro méně chápavé) - "těhotná Marcela".

coco

Moneta bank je dnes uz pro nekoho jen Marcela - čili reklama zabrala. :)

lucie*

Unás zabraly mluvící tenisky"proč bych jako měla volat vodě",to nás drželo dlouho a "ruce na prsa a běžíme"je taky bomba.Ovšem souhlasím s první odpovědí,ten Bartoškův hlas,už mi leze krkem,stejně tak jméno Marcel(i když to byl můj první kluk).Snad mají zaplaceno jen určité období*modla* a reklama brzo povolí,bude se vysílat méně.

hodnocení

0x

Mně se ta reklama líbila, když jsem ji viděla poprvé, podruhé, potřetí. Počtvrté už mi začala lézt na nervy a od té doby přepínám, když běží. Vadí mi ta hloupá majitelka křečka, že nepozná v březích, těhotnou křečici. Napadnout ji to snad mohlo, proč už si nehraje s Rudolfem. Kdyby jí bylo 12 let, tak to chápu. A liposukce křečka, to je snad vtip.

doplněno 21.08.16 19:36:

Té herečky mi bylo líto, že musí hrát takovou "blbku".

mopet*
hodnocení

0x
Mi je nejvíc líto té paní co neví co se děje s její vaginou
lucie*

...mému manželovi taky leží na srdci blaho "její"vagíny"*smich*a bylo mu líto,že není žádná reklama pro kluky,že neví co se děje s jeho varlaty,ovšem nedávno uviděl,že si může udělat test prostaty zdarma,tak si oddychl,že i na muže se nazapomnělo*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]