Nejste přihlášen/a.
Mám jednu otázku.. zajímalo by mě, jaký máte názor na sny, myslíte, že mohou člověka varovat? Nebo předpovídat, co se stane nebo mohlo by se stát, nebo naopak co se nestane?
Souhlas, pouze bych nadhodil teorii, ze lidske vemy zachyti vic, nez si nase vedomi uvedomi, jednoduse takove informace prehlizime a nedavame si je do kontextu a teoreticky by bylo mozne, ze se nam to behem spanku nejak v hlave v podvedomi porovna a ve snu vyplyne a mi si to po probuzeni muzeme pamatovat a mit to za jakousi predpoved ve chvili, kdy to porovname s realitou, i kdyz ve skutecnosti jde o jiz predem nabyte vedomosti.
Ale to je pouze moje teorie, o ktere ani sam nejsem presvedcen a nema k ni samozrejme ani zadny podklad.
To je sice nemožné,ale stalo se mi to taky. Třikrát, akorát jednou byl snový výjev (předcházející tomu reálnému!) prito skutečnosti zrcadlový. Takže ne "déja vu" nevěřím, ale jeho existenci potvrziji.
Taky znám ten pocit, že už jsem danou situaci viděl ve snu. Měl bych pro to následující vysvětlení:
Jedná se opravdu jen o pocit. Nikdy se nám to nezdálo, ale my si myslíme že ano. Domnívám se, že to souvisí s událostmi, které jsme již prožili dříve. Třeba nám to jen něco připomíná, ale my přesně nevíme co, tak si to spojíme se snem. Co vy na to?
Taky se vám už stalo, že jste někdy měli pocit, že se vám něco zdálo, ale později jste si vzpomněli, že jste to opravdu zažili? U některých matných vzpomínek se mi to stává.
Já si myslím, že do určité míry sny předpovídat umí. Víte čemu se říká intuice nebo 6.smysl? Je to soubor poznatků, které, když jsou pospolu, podvědomí uvidí v souvislostech, vyhodnotí a odhadne výsledek. Někdy si dá mozek všechno dohromady ve spánku a buď přímo nebo v nějakém symbolu dá vědět. Bez našeho snažení. Prostě něco, co smysly zaznamenaly, ale my jsme nereagovali. Z toho si poskládá celkový pohled jako pucle. Zažila jsem to několikrát. Mi to funguje. Jasně že ne vždy, ale dost často.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.