Nejste přihlášen/a.
ZDRAVÍM
Když stáhnu obrázek z internetu a dám ho do Wordu jak docílím toho aby obrázek splynul s pozadím stránky když ten obrázek je na bílém pozadí takže když dám pozadí ve Wordu třeba červené tak obrázek zůstane kolem dokola třeba bílý?
doufám že mě tu někdo pochopí nevím zda jsem to napsala dobře.
děkuji předem
Přišlo mi nejsnadnější ten obrázek z Wor. přetáhnout do malování a tam mu také změnit koncovku. Proč obrázek stahujete do Wor., proč ne na plochu? To je nejsnadnější cesta.
Jak už psali výše, nejlepší a nejkvalitnější výsledek bude, když si obrázek nejprve vhodně upravíte v nějakém programu na úpravu obrázků. Pokud se tím třeba nechcete zbytečně zdržovat, můžete si ho upravit i ve Wordu. Já osobně to dělám takto:
Ve Wordu si otevřete Vložení→ Obrázek → Formát → Přebarvit → Nastavit průhlednou barvu (viz screen - první obrázek je neupravený, s bilým pozadím; u druhého jsem nastavila průhlednou barvu) Jinak mám Word 2007; jak je to u jiných verzí, nevím. Obrázek by ale měl být alespoň trochu ostrý, nerozmazaný - jinak bude výsledek nekvalitní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.