Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, poradíte prosím, co koupit dceři k svátku? Za dva měsíce jí bude pět let. Co teď frčí? Koupí dárku mě pověřily ještě dvě babičky a teta, takže jich budu potřebovat opravdu dost... Děkuji za tipy.
Svátky moc neřešíme,maximálně pozváním do cukrárny, nebo nějakou drobností. Tipy na něco menšího: vystřihovánky, ve výtvarných potřebách mají modelovací hmotu, co uschne a výrobek je trvanlivý, barevné křídy na psaní na chodník,barvy na sklo, mají i se šablonami, obrázek se dá odloupnout, malé puzzle, míč, švihadlo, karty kvarteta, pero pro prvňáky s tím gumovacím koncem, pouzdro na pastelky, čepici, čelenku, škrabošku na karneval, hrníček nebo řetízek se jménem, knížku, zobcovou flétničku, nějakou deskovou hru..
K svátku-jmeninám, na Mikuláše, kupuji vnučkám kindr bueno, nutelu, kakao s liškou z Lídlu, kukuřičné lupínky, vitamíny...K narozeninám bych si jako babička netroufala něco vybrat, vnučky (6 a 2,5) si řeknou a na internetu vyberou. Trička s právě letícím obrázkem, tu-tu sukýnky, legíny, boty...Lego, el. tužku a knihu od Albi, kočárek, panenku, autodráhu,omalovánky, tablet, mikrofon a sestavu na karaoke, kvalitní pastelky, čelenku a sponky do vlasů, řetízek s přívěskem, naušnice, kosmetiku...Většinou něco na oblečení, co zrovna holky potřebují a nějakou věc pro radost.
Být na vašem místě, zeptám se holky co chce.
Děkuji za tipy... Já se jí samozřejmě ptala, ale když mi řekla zpívající Elsu, která stojí 1200 kč, nebo mobil jen na písničky, tak to stejně nekoupím... Ale typy jsou zajímavé, určitě něco vybereme. Děkuji.
Říkáte, že se složí víc lidí, zpívající Elsa od Matella je super, mladší vnučka má Annu za 800,-, mobil za 1000,- použitý dotykáč i na písničky, tablet ten je bezva na učení-barvy, tvary, písmena, číslice a angličtina, zahrát hru je už u nás bonus, pastelky kupte kvalitní Maped nebo Stabilo, jsou dražší ale kvalita je znát. Ještě mě napadly od Alby "kostky" zvířata, historie, ČR, Svět...super hraní co se i babička přiučí a nebo zažehlovací korálky to je bezva tvoření a hezké dárky pak na Vánoce mamince. Ivzez píše knihy, to považuji za samozřejmnost, kupujeme knihy podle věku a zájmu, nejčastěj naučné (dinosauři, lidské tělo, příroda, atlas světa-zvířata...) Zahrát si na archeologa- je to kostka sádry a v ní kostra, k tomu kladívečko, štětečky, hadřík, ¨motorické cvičení, opatrnost,, důkladnost to vše se na tom kousku sádry dítě učí. Pak máte program na víkend, jdete do muzea nebo skanzenu... Ale jak říkám, musí ho to bavit, vaše dcera má třeba zájmy jiné, řiďte se podle jejich zájmů, nemá smysl koupit něco oč dítě nemá zájem. Já vždycky říkám, něco pro užitek a něco pro radost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.