Nejste přihlášen/a.
Ahoj všichni. Než nám zruší tuto rubriku, tak si zapamatujte jak je možno se sám vyléčit. Tato informace také může přijít vhod při odchodu všech lékařů do zahraničí
Uško, ale no tak! Co vidíš tak černě! Pořád někdo něco prorokuje, předpovídá! Odmítám o tom přemýšlet, bát se! "Bude nejteplejší léto za posledních 40 let, neurodí se brambory, bude dlouhá a krutá zima, nebudou brambory, vymrznul česnek, nebude, ten nový ministr, ten nám dá!" atd atd.
Nikdo nic nezruší! Jsou tady přiblbější otázky a ještě blbější odpovědi, než na nemoce a na léčení. Ale od toho poradna je a jsou tady lidi s vlastním rozumem. Ne?!
Tahle reflexní terapie, ta je moc dobrá a já jsem ji i odzkoušela. Funguje. Je to asi hodně podivné a zarážející, ale víš, kolik lidí si nedosáhne na šlapky? Snad i dosáhne. Ale rychle a letmo. Nějaká manipulace? Vůbec. Už jsem pokukovala po bodech na rukách a uších. Ty by mohly fungovt stejně dobře.
Dobrý den, nezkoušejte "blbostě" a zajděte si raději k lékaři . Zdravím!
uska - Vaši otázku jsem nebral extra vážně, ale spíše jsem se podivil, že zkušená uživatelka poradny vkládá takový dotaz do tématické rubriky. Nyní je to již opraveno a dotaz je přesunut do Volné diskuze (a tam patřil hned).
Dobrý den. Nemyslím si, že všichni čeští lékaři odejdou do zahraničí. A jestli ano, tak se není čemu divit. Kdybyste věděla, jaké platové a pracovní podmínky mají čerstvě nastoupivší lékaři, tak byste taky asi prchala pryč. K těm reflexním bodům. Článek bohužel ameriku neobjevil, toto je známá věc už velmi, velmi dlouho. A ano, občas to používám - při migréně jsem si schopna najít reflexní bod, který bolest hlavy dokáže alespoň na chvíli zmírnit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.