Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Léčíte se sami?

Od: uska* odpovědí: 6 změna:

Ahoj všichni. Než nám zruší tuto rubriku, tak si zapamatujte jak je možno se sám vyléčit. Tato informace také může přijít vhod při odchodu všech lékařů do zahraničí :-D

prozeny.cz/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

2x

Ano, reflexní terapie je výborná alternativa léčení, známá snad víc jak 5 tisíc let. Znám pár lidí, kterým velmi pomohla (když se umí správně praktikovat). A k dotazu - sám si ji neprovádím, ale jinak se, pokud to lze, léčím sám. :)

hodnocení

0x

Uško, ale no tak! Co vidíš tak černě! Pořád někdo něco prorokuje, předpovídá! Odmítám o tom přemýšlet, bát se! *plac*"Bude nejteplejší léto za posledních 40 let, neurodí se brambory, bude dlouhá a krutá zima, nebudou brambory, vymrznul česnek, nebude, ten nový ministr, ten nám dá!" atd atd. *plac*Nikdo nic nezruší! Jsou tady přiblbější otázky a ještě blbější odpovědi, než na nemoce a na léčení. Ale od toho poradna je a jsou tady lidi s vlastním rozumem. Ne?! *hej*

Tahle reflexní terapie, ta je moc dobrá a já jsem ji i odzkoušela. Funguje. Je to asi hodně podivné a zarážející, ale víš, kolik lidí si nedosáhne na šlapky? Snad i dosáhne. Ale rychle a letmo. Nějaká manipulace? Vůbec. Už jsem pokukovala po bodech na rukách a uších. Ty by mohly fungovt stejně dobře.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nezkoušejte "blbostě" a zajděte si raději k lékaři . Zdravím!

doplněno 18.08.16 07:37:

uska - Vaši otázku jsem nebral extra vážně, ale spíše jsem se podivil, že zkušená uživatelka poradny vkládá takový dotaz do tématické rubriky. Nyní je to již opraveno a dotaz je přesunut do Volné diskuze (a tam patřil hned).

majsterjoe*
hodnocení

0x

Ano, léčím se sám. A tak to i bude. Tedy krom zlomeniny a amputace. Tam mi reflexní terapie, která až tisíce let stará známá věc moc nepomůže.

Léčím se hlavně psychikou.

uska*
hodnocení

Aha, omlouvám se za toto vlákno. Vůbec mě nenapadlo, že si někdo nedosáhne na šlapky.

doplněno 17.08.16 22:37:

Lidičky, berte tento vzkaz o ref. bodech s humorem a to i zrušení rubriky či odchod lékařů - vidíte toho smajlíka na konci? Jen mě zajímalo, zda si takto lidí pomáhají od neduhů.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Nemyslím si, že všichni čeští lékaři odejdou do zahraničí. A jestli ano, tak se není čemu divit. Kdybyste věděla, jaké platové a pracovní podmínky mají čerstvě nastoupivší lékaři, tak byste taky asi prchala pryč. K těm reflexním bodům. Článek bohužel ameriku neobjevil, toto je známá věc už velmi, velmi dlouho. A ano, občas to používám - při migréně jsem si schopna najít reflexní bod, který bolest hlavy dokáže alespoň na chvíli zmírnit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]