Nejste přihlášen/a.
A kdy?
Z řidiče politikem? Proč ne? Všechno je možné, když budete mít dobrý volební program a finance k tomu, abyste si třeba založil vlastní stranu.
no furt, já sem ještě ve škole ale pracovat nechci, asi se vás tu zeptám jak to mám udělat, přemýšlím že bych nejdřív jezdil autem a pak za pár roků šel do politiky
Myslíte, že řidič nepracuje ? Kolik jste toho už v životě najezdil? Zkuste si to. Ne rekreačně, ale jako profesionál, pěkně 10 až 12 hodin denně (jinak se neuživíte) za volantem. Možná se budete divit, jaká to může být dřina.
Ale jo, vzpomínám si, že jsem taky kdysi pár desítek let pracoval. A dokonce jsem kolem sebe viděl pracovat i řadu dalších lidí. V jednom období to byla práce docela tvrdá, ale mně se celkem líbila. Ale už jsem si nějak odvykl, takže teď jen příležitostně (i když někdy taky tvrdě), abych se nenudil .
Už jste ve škole probírali trojčlenku? Protože pokud tohle myslíš vážně, tak bych tě fakt tipoval na hodně malý dítě. I politici museli pracovat a pracují i teď. I když si všichni myslí, že se politici jen flákají, tak to není pravda. Já osobně je taky nemám rád, ale všichni vidí jen to, že sedí ve sněmovně a nic nedělají. Což není pravda. A pokud jde o řidiče, tak zkus zajít na nějaký odpočívadlo a zeptat se kamioňáků, jestli se moc nenudí, když vlastně jen celej den točí kolečkem. Jistě ti dají najevo, co si o takových přitroublých názorech myslí.
Prober se.
Dobrý den, kdyby se Lotrando nenaučil pracovat (a respektoval by poslední přání svého otce), tak by nikdy nedostal Zubejdu. Pokud chcete někdy mít nějakou Zubejdu, tak se naučte pracovat (nebo práci alespoň naznačovat). Zdravím!
milancukrar - díky. Jo, Lotrando měl také z práce obavu a nakonec to dobře dopadlo .
Předpokládám, že nevytáhneš paty z baráku, proto nevidíš ty zástupy pracujících lidí. Prodavače, řidiče autobusů atd. Zkus někdy vypnout počítač a zjistíš že svítí slunce, máma s tátou pracují, abys mohl být u toho počítače, protože jíst se Ti chce a internet také není zadarmo. Pokud nemáš ruce a nohy a nemůžeš třeba pomoci mamce umýt nádobí a tím pracovat, pak Tě hluboce lituju, pokud tomu tak není, nechala bych Tě pracovat od rána do večera.
Citujem jedného nemenovaného politika na Slovensku:"Ja sa roboty nebojím ,ja som o robote veľa počul a vždy vravím jedno...alebo aj dve..."Roboty sa netreba báť ,hlavne keď robia druhí" Takže nazdravie a dovidenia..milé bratia,bratranci drahé sestry a sestričky .
Milý Honzo, děkuji pěkně za takového nefachčenka. Letos 6ti letá vnučka nahazovala s dědou kurník slepicím a líčila, za práci dostala 100,- a prohlásila, že asi bude zedník když je to tak dobře placené. Vaši rodiče se živí jak? Myslím, že je dobré vést dítě od mala přiměřeně k nějaké činnosti (práci) a ukázat mu, že za práci se dostane plat pak je předpoklad, že nikdy nepoloží tak stupidní dotaz jako vy. Desetileté děcko se tu ptá co dělat a vydělat nějakou korunu a ejhle, výkuk co už dnes ví, že práce umořila vola.
Nebo si sežeň babu o 30 let starší, která Tě. samým vděkem, bude živit!" Brzobohatá" je už obsazená.
Ahoj.
Zvláštní. Někteří lidí i pracují. Někteří vybraní i dělají. Pár jich i dělá že dělají. Třeba moje mamka, když odešla do důchodu, tak nemohla být bez toho létama zažitého stereotipu ranního stávání a chození do práce. Několik týdnů po ránu vstávala jako dřív a odcházela po půl šesté. Při příchodu na vrátnici Dopravního podnika Města Liberce se pozdravila s vrátnými a zase se otočila a šla couračkou domů. Jsem zvědavý, co asi budu dělat já. Teda, když se toho vůbec dožiju. Poněkud se dost kácí v našem lese. Taky se u vás kácí?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.