Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Viděli jste někoho pracovat, nebo jste sami

Od: honzacool odpovědí: 29 změna:
29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

A kdy?

doplněno 17.08.16 23:53:

Z řidiče politikem? Proč ne? Všechno je možné, když budete mít dobrý volební program a finance k tomu, abyste si třeba založil vlastní stranu.

honzacool
hodnocení

no furt, já sem ještě ve škole ale pracovat nechci, asi se vás tu zeptám jak to mám udělat, přemýšlím že bych nejdřív jezdil autem a pak za pár roků šel do politiky

ogar
Ale řidič i politik taky pracují :) Spíš by mě zajímalo, jak bys ten volný čas naplnil, co bys pořád dělal.:)
andy43

Od kdy politik pracuje? Takoveho jsem zatim nepotkal ... :-D

Myslíte, že řidič nepracuje *sok*? Kolik jste toho už v životě najezdil? Zkuste si to. Ne rekreačně, ale jako profesionál, pěkně 10 až 12 hodin denně (jinak se neuživíte) za volantem. Možná se budete divit, jaká to může být dřina.

Proč byste musel pracovat? Nemusíte a přesto se budete mít dobře.Stačí být příslušníkem správného etnika.
No ale to asi nejste,když navštěvujete školu:-D

Myslím, že už se mi to někdy přihodilo, že jsem pracovala, ale už si nevzpomínám... Tady nám totiž lítají pečení holkubi rovnou do huby! Přestěhujte se sem. Jmenuje se to tady Sci - fi.

hodnocení

0x

Ale jo, vzpomínám si, že jsem taky kdysi pár desítek let pracoval. A dokonce jsem kolem sebe viděl pracovat i řadu dalších lidí. V jednom období to byla práce docela tvrdá, ale mně se celkem líbila. Ale už jsem si nějak odvykl, takže teď jen příležitostně (i když někdy taky tvrdě), abych se nenudil *frajer*.

radajz*
hodnocení

0x

Už jste ve škole probírali trojčlenku? Protože pokud tohle myslíš vážně, tak bych tě fakt tipoval na hodně malý dítě. I politici museli pracovat a pracují i teď. I když si všichni myslí, že se politici jen flákají, tak to není pravda. Já osobně je taky nemám rád, ale všichni vidí jen to, že sedí ve sněmovně a nic nedělají. Což není pravda. A pokud jde o řidiče, tak zkus zajít na nějaký odpočívadlo a zeptat se kamioňáků, jestli se moc nenudí, když vlastně jen celej den točí kolečkem. Jistě ti dají najevo, co si o takových přitroublých názorech myslí.

Prober se.

paw*
hodnocení

0x
Je to stasna otrava. Pracovat. Aby ses tomu vyhnul, musis byt pekny, opravdu krasny a sbalit nejakou rostenku co ma bohateho tatu. Ne holku z vedlejsi tridy, co ma pekne prsa a vsichni kluci o ni sni. Ale treba i skaredsi, ale hlavne bohatou. Znas to, iPhone, znackove veci, dovolena s rodici na Seychylach a tak. Hlavne ne zadnou co jezdi chorvatsko. A pak to uz jde samo. Jo a jeste bys mel byt dobry v posteli a trosku chytry. Aby ji to s tebou neomrzelo.
Asi te to mozna prekvapi, ale i chozeni do skoly je prace
18.08.16 07:34

Paw *palec* *smich**palec*

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, kdyby se Lotrando nenaučil pracovat (a respektoval by poslední přání svého otce), tak by nikdy nedostal Zubejdu. Pokud chcete někdy mít nějakou Zubejdu, tak se naučte pracovat (nebo práci alespoň naznačovat). Zdravím!

doplněno 19.08.16 08:54:

milancukrar - díky. Jo, Lotrando měl také z práce obavu a nakonec to dobře dopadlo .

Bene, 1* a :)

fany
hodnocení

0x

Předpokládám, že nevytáhneš paty z baráku, proto nevidíš ty zástupy pracujících lidí. Prodavače, řidiče autobusů atd. Zkus někdy vypnout počítač a zjistíš že svítí slunce, máma s tátou pracují, abys mohl být u toho počítače, protože jíst se Ti chce a internet také není zadarmo. Pokud nemáš ruce a nohy a nemůžeš třeba pomoci mamce umýt nádobí a tím pracovat, pak Tě hluboce lituju, pokud tomu tak není, nechala bych Tě pracovat od rána do večera.

hodnocení

0x

Musím ti říci, že jsem pracovala, tedy byla jsem zaměstnaná, téměř 40 let. Teď už 13 let jsem na důchodu. A musím ti říci, že mi práce chybí. Hodně mi chybí. Jakoby z puzzle vypadlo 3 dílky. Nejsem úplná, můj život ztratil část smyslu. *hej*

hodnocení

0x

Citujem jedného nemenovaného politika na Slovensku:"Ja sa roboty nebojím ,ja som o robote veľa počul a vždy vravím jedno...alebo aj dve..."Roboty sa netreba báť ,hlavne keď robia druhí" Takže nazdravie a dovidenia..milé bratia,bratranci drahé sestry a sestričky *smich*.

lidus*
hodnocení

0x

Milý Honzo, děkuji pěkně za takového nefachčenka. Letos 6ti letá vnučka nahazovala s dědou kurník slepicím a líčila, za práci dostala 100,- a prohlásila, že asi bude zedník když je to tak dobře placené. Vaši rodiče se živí jak? Myslím, že je dobré vést dítě od mala přiměřeně k nějaké činnosti (práci) a ukázat mu, že za práci se dostane plat pak je předpoklad, že nikdy nepoloží tak stupidní dotaz jako vy. Desetileté děcko se tu ptá co dělat a vydělat nějakou korunu a ejhle, výkuk co už dnes ví, že práce umořila vola.

culdabulda1*
hodnocení

0x

člověče - dokonce jsem sama pracovala - to jsme byli blbí, že? - zaplaťpánbůh, že už máme tu "demokracii" !

hodnocení

0x

Já se jen divím *nevi*, kolik účastníků poradny se zase nechalo vyprovokovat a bere otázku vážně. Blíží se konec prázdnin, počasí nic moc, pomalu se rozlézá nuda. A Internet funguje i v dešti (teda většinou :-D ). Vždyť je to každý rok stejné *frajer*.

hodnocení

0x

Nebo si sežeň babu o 30 let starší, která Tě. samým vděkem, bude živit!" Brzobohatá" je už obsazená.

coco

Copak to je za napady...? Citis se byt taky "hostem"? Dnes asi vsechny "pobavil" zverejneny nazor nemeckych imigrantu, kteri jako pozvani uprchlici odmitaji pracovat z duvodu, ze jsou hoste A.Merkel a hoste na navsteve prece nepracuji :)

danys*
hodnocení

0x

V životě jsem neviděl nikoho pracovat ani jsem to sám nikdy nezkoušel!

hodnocení

0x

Ano, proč se ptáte?

angell1985*
hodnocení

0x

Pracovat nesmím...práce hyzdí...

cesmina*
hodnocení

0x

Ano ,při leštění zrcadla jsem se viděla pracovat.A to jsou prázdniny.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj.

Zvláštní. Někteří lidí i pracují. Někteří vybraní i dělají. Pár jich i dělá že dělají. Třeba moje mamka, když odešla do důchodu, tak nemohla být bez toho létama zažitého stereotipu ranního stávání a chození do práce. Několik týdnů po ránu vstávala jako dřív a odcházela po půl šesté. Při příchodu na vrátnici Dopravního podnika Města Liberce se pozdravila s vrátnými a zase se otočila a šla couračkou domů. Jsem zvědavý, co asi budu dělat já. Teda, když se toho vůbec dožiju. Poněkud se dost kácí v našem lese. Taky se u vás kácí?

hodnocení

0x

Ještě bych Ti poradila, že můžeš ležet na sofa a vonět. Ale nevím, jestli Ti za nto někdo bude ochoten platit.

hodnocení

0x

Definujte pojem "Pracovat." Víte co znamená výraz "Definovat?"

joudic*
hodnocení

0x

pracuji az na minimalni vyjimky denne, i o vanocich, kdykoli... a to, co delam, me bavi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]